Asa ar putea arata butonul Home cu inel metalic al iPhone 5S

  Cu doua zile in urma au aparut pe internet cateva imagini cu un presupus ambalaj al iPhone 5S, el indicand faptul ca Apple urmeaza sa incercuiasca butonul Home al terminalului cu un inel metalic. Apple descrie implementarea acestui inel metalic si intr-un brevet de inventie publicat zilele trecute in Europa, asa ca sunt sanse destul de mari ca el sa fie implementat in iPhone 5S impreuna cu un cititor de amprente, iar in acest articol vedem cum ar putea arata dispozitivul. Conceptul de mai sus a fost facut in ideea de a ne prezenta posibila “infatisare” a panoului frontal al iPhone 5S si el arata destul de interesant.

  Ce parere aveti despre acest presupus design?

25 COMENTARII

  1. Cum zice si Mihai Rosian, daca ar fi si LED de notificari in acel inel, ar fi exceptional. Chiar si asa, schimbarea mi se pare de bun augur, subliniaza rafinamentul produselor Apple.

  2. Wow, inel metalic, asta da inovatie!
    Multumim, apple!

    Aveți grija sa nu ametiti când va uitati la apple ca la zei si ii laudati atât…
    Apropo, scriu de pe iPhone, sa nu ziceti ca iar au intrat plasticari pe forumul vostru.

  3. Pare un chici in toată regula acel buton home. In acest moment simplitatea reprezintă totodata si rafinamentul. De ce trebuie sa aibe led când butonul home actual prezintă o estetica impecabila.

  4. Cum sa aibe led in inelul metalic?! Voi citii ce scrieti?
    Asa cum soune si Claudiu, va entuziasmati la un rahat minor. Cred ca mai mult merita sa vorbiti despre urmatorul mac pro. Acolo pot spune ca sunt schimbari majore de esterica si functionalitate.

  5. si totusi, un led pt notificari ar fi binevenit. l-ar putea plasa sub grila difuzorului, sa nu strice estetica teelfonului. o iluminare gen “breath stand by” de la macbook-uri.

  6. Interesant dar nu wow :)))) , e doar un inel metalic :)))))
    Era mult mai interesant daca mai “trageau” putin de ecranu ala.
    Eu eram mult mai multumit daca veneau cu un ecran mai mare dar pastrau dimensiunile telefonului , decat sa bage acest cititor si inel metalic pentru nfc …..

  7. Pana azi nu am putut lasa comentarii, scuze pentru cel de sus.

    Nu fiti rai cu cei care isi doresc cerculete colorate, eu as vrea autonomie mai buna,
    cineva poate face ceva ?

  8. Yuk! Eu urasc feelingul pe care mi-l da folia, daramite un inel metalic… Urasc sa existe diferente mari de nivel in jurul butonului si nu cred ca sunt singurul :P.

    Si sunt de acord cu un user de mai sus: “Asta da inovatie!”

  9. F frumos, eu chiar i-mi imaginam inainte de a vedea aici cum ar arata un inel metalic in jurul B.Home la iPhone-ul 5 al meu, iar acum vad si-mi pare bine ca sa realizat la 5S. F placut ochiului pe versiunea Black nu stiu daca la fel de bine se va observa si pe versiunea Withe.