iOS 7 jailbreak va fi lansat, hackerii sunt increzatori!

  Imediat dupa evenimentul de prezentare al iPhone 5S si iPhone 5C, un hacker al Evad3rs a declarat ca a reusit sa ruleze cod nesemnat pe iOS 7, acest lucru fiind primul pas spre dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 7. Drept dovada a faptului ca hackerii au descoperit ca dezvoltarea solutiei de jailbreka nu va fi chiar atat de dificila sta un scurt schimb de mesaje dintre Pod2G si pimskeks, doi hackeri ai Evad3rs, primul declarand ca devine din ce in ce mai increzator in faptul ca o solutie de jailbreak pentru iOS 7 va fi lansata.

  Desigur ca nimeni nu se astepta la altceva si desigur ca solutia nu va fi lansata maine pe piata, ci abia dupa lansarea iPad 5 si iPad Mini 2, insa ea va veni. In afara celor de la Evad3rs si p0sixninja dezvolta o solutie de untethered jailbreak separata, asa ca dintre ele doua, macar una va fi disponibila pentru publicul larg anul acesta, sau cel putin asa cred eu ca se vor desfasura lucrurile.

13 COMENTARII

  1. De ce mai aveti nevoie de JB daca iOS 7 este atat de bun? Sau este la fel de slab ca iOS 6 si difera doar interfata grafica? Sa folosesti un SO spart si sa zici ca e cel mai bun mi se pare o absurditate logica.

  2. Mhai bade fara supărare …..
    Eu nust ce vezi u bun la ios 7 ,este mai colorat are 2 funcții in plus si cam atat
    Daca pe tn te multumeste atat stiind k iPhone-ul este un super tel nu ai de cat să-l folosești cum vrei.
    Am spus si voi spune mereu k iPhone-ul este un telefon simplu si plictisitor fara jail. Si este mult sub concurenta.
    Stiu k e greu de acceptat dar asta este adevarul

  3. Nu cred ca prin jailbreak se obtine un SO spart. Sensul de jb este de a-l extinde. Pe de alta parte jb are un rol relativ important in devzoltarea ulterioara a iOS. Tu daca faci tweaks in registry la windoza ta fara licenta inseamna ca il spargi???

  4. Am un i5 decodat cu gevey,daca i fac jb pe ios 6.2 dupa aceia o sa imi trebuiasca cartela originala pentru activarea telefonului sau o data ce lam activat o data nu mai trebe????

  5. Sunt un utilizator mai nou de iOS si mi-am primit telefonul cu 6.1.4. Vreau neaparat jailbreak, ori pe iOS 6 ori pe iOS 7. Sa imi fac update-ul la 7 sau sa mai astept? Va exista vreo cale de downgrade de la 7 la 6 in caz ca apare jb dupa ce fac update?

  6. Nu o sa imi mai pun niciodata jailbreak pe iphone… Am incercat o data sa imi fac jb evasion 6.1.2 de pe site oficial… Si s-a blocat in apple logo.. Nu mai era altceva de facut in afara de restore.. O gramada de date personale s-au sters…