iPhone 5C ar fi inregistrat 1 milion de precomenzi in prima zi, utilizatorii incep sa indrageasca terminalul

  Ieri v-am spus ca incet, dar sigur, Apple Store Online incepea sa afiseze timpi ridicati de livrare pentru terminalele iPhone 5C oferite de catre Apple pentru precomanda, iar un retailer din Marea Britanie afirma ca pentru iPhone 5S si iPhone 5C exista cerere dubla fata de cea pentru iPhone 5. Ei bine, de acum incep analistii sa isi faca simtita prezenta, unul dintre ei afirmand ca iPhone 5C ar urma sa genereze 1 milion de precomenzi in prima zi, aceasta incheindu-se peste mai putin de o ora, cifra fiind apropiata de cea inregistrata in anul 2011 pentru iPhone 4S.

We believe people who followed tech closely and were interested in the announcement panned the 5C since it had minimal changes from the 5, but as more normal people became involved in the conversation, it appears that color matters to consumers and the 5C could be more popular among the total consumer base than some may have expected.

  Mai mult decat atat, utilizatorii incep sa isi schimbe parerea despre noul dispozitiv al celor de la Apple si asta in conditiile in care initial toata lumea a criticat Apple pentru lansarea unui dispozitiv atat de scump. Daca va intrebati ce anume ii poate convinge pe utilizatori ca terminalul isi merita banii, ei bine culoarea pare sa fie cea care face diferenta, mai ales daca ne gandim ca o simpla carcasa de silicon poate schimba extrem de mult aspectul general al dispozitivului. In ciuda multor critici sunt convins ca iPhone 5C va fi atractiv pentru multi si va genera vanzari foarte bune, ramane doar sa vedem care va fi limita.