Sondaj: Ce model nou al iPhone iti vei achizitiona?

  Au trecut cateva zile de la evenimentul de prezentare al iPhone 5S si iPhone 5C si cred ca majoritatii dintre voi le-au disparut gandurile negre din urma oricarei conferinte Apple. V-am spus ca multi utilizatori incep deja sa indrageasca noul iPhone 5C si am o vaga impresie ca printre voi exista cativa care au avut o schimbare de sentimente in ultimele zile, asa ca nu pot decat sa va intreb care va sunt intentiile de achizitie. Dati un raspuns in concordanta cu preferintele voastre, indiferent cand intentionati sa achizitionati terminalul.


56 COMENTARII

  1. Aștept iPhone 6 cu un ecran ceva mai mare.
    @Sergiu: nu vor renunta la 16:9; aproape toate aplicațiile au acest standard pentru a fi compatibiile cu viitoarele iPhone-uri, în ideea ca vor avea ecrane mai mari.

  2. Dupa cum vezi Zaone, o sa aiba vanzari extrem de slabe ambele modele. Eu am 5 si nu vad de ce-as cumpara 5s. Celalalt, c-ul, nici nu intra in discutie, fiind acelasi telefon doar ca din plastic.

  3. Din punctul meu de vedere apple a lansat touch id si ios7 in rest nimic altceva. Au aburit fanii cu ceva culoare si putin plastic ca sa nu zica lumea ca nu au facut nimic in ultimul an de zile. Asa ca raman la iphone5 pana o sa apara ceva mai bun sau o sa pice….

  4. Cred ca voi achizitiona un htc one
    Nu ma las ușor influentat de un senzor de amprenta si bla bla bla
    Apropo trec de la iPhone 5 la one
    Sper sa nu imi para rău, am avut ocazia de al testa si am rămas surprins
    Si materialele din ce e alcătuit sunt premium ce lăsa de dorit e camera ultrapixe.
    Pertotal mi se pare bun.
    Este cineva care il deține de mai mult timp sa imi spună o părere?
    Multumeste anticipat.

  5. Pai la cum arata produsul tau premium normal ca vrei alb , mai mult esti obligat sa-ti cumperi 5S , meseria pe care ti-ai ales-o te obliga sa ai ultimul produs Apple ,,,
    Eu raman pe iPhone 5 tot alb si astept iPhone 6 anul viitor ..

  6. @Vlad_Mito HTC One face ce promite, e un super telefob, l-am detinut pentru 2 saptamani dar nu m-am putut obisnui cu marimea si am facut schimb cu fratele meu si am revenit la iP4S.
    Telefonul e bun, depinde daca e bun si pt tine…

  7. Am un i5 Black in mom de fata, pe viitor ma gandesc sa achizitionez i5S AURIU, chiar daca se spune ca ar fi de cocalar, eu vreau sa simt ca am un alt iPhone si optic. Chiar imi place, de 5C nu vreau sa aud mai repede a-si pastra 5-ul din prezent.

  8. Bai astia cu htc,lg etc…sunteti beton,omul zice clar in post :”ce model nou de iphone” voi batman,ma rog! Eu am i5 si urmatorul va fi i6,nu merita anual investit in ele,nici diferentele nu sunt covarsitoare ca sa fac asta!

  9. Azi diminineata, discutia dintre doi parinti
    “Ati vazut noul iPhone din plastic”
    “Da…ce sa zic e frumos colorat,imi place”
    “Ma gandesc sa-i cumpar lui Florinel…daca e de plastic probabil e mai rezistent”
    🙂
    Sa mai spuna cineva ca 5C nu va genera vanzari….parere personala : va fii produsul cu cele mai mari vanzari daca nu sigur va fii produsul care va genere cel mai mare profit

  10. In acest moment,chiar nu stiu ce culoare sa aleg,dar dupa ce o sa le vad live,o sa stiu.
    Poate i5s gold?(depinde foarte mult de pret)
    Toate cele 3 culori sant placute.

  11. Voi cei ce dati numele altei marci ca fiind urmatorul produs achizitionat, nu cumva detineti in momentul de fata un tel cu Android? Daca ai iPhone in mom asta ori treci la modelul nou daca ai posibilitatea ori ramai cu ce ai, este raritate in dreptul celor care folosesc un iPhone sa treaca la o alta marca, asta o spun din propria experienta.

  12. @Vlad_Mito, daca este real si nu minti acum parerea mea ca-ti pare rau ca nu ai ramas la iPhone, bine depinde si de la ce iPhone ai trecut la Android si la ce marca de Android, model.

  13. Creed. Am mentionat mai sus de la ce model voi trece..
    Sa mint pentru ce? Ce as avea de câștigat?
    Sau părerea mea e ca gândesc diferit.

  14. @Vlad_Mito, Mda acum am observat, treaba ta, gusturile tale, dar nu a-si trece de la i5 la nimic ce tine de Android. Poate o sa-mi dai dreptate peste ceva timp, poate cat mai curand. Mt bafta in initierea Android 😉

  15. @Creed

    Sa stii ca nu e grea deloc trecerea…dupa 4 ani de iPhone , am trecut la un BlackBerry Z10 si crede-ma ca nu imi pare deloc rau ! i5 m-a dezamagit total , la fel si 5c si 5s si urmatorul telefon se pare ca va fi Z30 sau A10 de la BlackBerry. Pe partea de tablete , am un iPad mini care zboara pe net si pe mail , cu iOS7 GM . Sa auzim de bine pana iPhone 6 😛

  16. …. citind comentariile ma imaginam alergand cu un telefon al concurentei , intr- un armband, si ma gandeam ca mi-ar mai lipsi o sulita in mana la ditamai “scutul” , si oricat de tentat as fi sa critic iphone ul pentru lipsuri, imi dau seama cat de bine se preteaza diferitelor tipuri de persoane si activitati, succes tuturor cu concurenta

  17. Poate cineva sa- mi spuna ce diferenta are la htc- ul ala ce e asa de minunat?????
    Eu am iphone 4s si abia astept sa ajung cu un 5 s in mana si asta va fi foarte curand caci plec in 30 luna asta in america!! Cred ca pe data de 1-2 o sa ma joc deja cu un 5 s ! Si celmai important nu ma intereseaza alte telefoane fie ele htc motorola nokia sau samsung. Eu vreau cel mai elegant si stilattelefon din lume si o sa- l am !!!
    Cine vrea htc sau samsung sa se duca pe siteurile lor sa-si cumpere ca are liber de la mine!!!

  18. Nu pot sa cred ca auriul este atat de votat! Asta arata ca lumea vrea sa isi ia telefon ca sa vada ceilalti ca au iphone nou. Daca e alb – nu stie nimeni ca e i5S, daca e gray, s-ar putea sa creada ceilalti ca ai un iphone 5 black, asa ca trebuie sa iti iei auriu – dovada faptului ca lumea isi ia telefon pentru ceilalti nu pentru ei insisi, iar motivatia asta nu e cea mai fericita daca ea conduce achizitiile de iphone. Nu mai e mult si iphonistii vor fi categoria de oameni pentru care conteaza aparenta si nu esenta

  19. @Ovidiu nu stiu daca este asta dovada, mie imi place cel auriu, nu l-as lua pentru ceilalti ci pentru ca imi place cel mai mult dintre celelalte 2 5S. Am votat ca niciunul pentru sigur nu voi fi suficient de puternic financiar anul acesta pentru o astfel de achizitie, poate un 4s sh.

  20. Vlad_Mito , eu am trecut de la iphone 5 la htc one varianta pe negru , este un telefon super nu regret nici o secunda alegerea facuta , este altceva , sistemu de operare foarte fluid… practic cred ca e cea mai buna alegere sa treci de la ios la android , este un super telefon . Rog ceilalti useri sa nu ma critice pur si simplu Vlad_Mito a intrebat si eu I-am raspuns , stiu ca este un forum apple , raman fan iphone …doar 4s mai departe pana nu scot ceva calumea htc one imi ocupa timpul 🙂 O duminica frumoasa va doresc .

  21. @Coltan saracii au votat niciunul? Te-ai gandit ca poate ei au iPhone 4S/5 si nu au nevoie de noile modele? Gandeste inainte sa scri .