iPhone 5S – primul unboxing al versiunii aurii si o comparatie cu iPhone 5

  Dupa video unboxing-ul unui terminal iPhone 5C albastru, iata ca doua terminale iPhone 5S aurii apar intr-un prim unboxing, insa de aceasta data vorbim doar despre poze. In imaginile acestui articol veti vedea continutul cutiei terminalului iPhone 5S, veti vedea o comparatie cu alte iDevice-uri ale celor de la Apple, veti vedea cum arata un iPhone 5S auriu intr-un Bumper mov si desigur veti vedea doua terminale iPhone 5S aurii unul langa celalalt. Imaginile sunt facute de catre un utilizator din China care a reusit sa obtina doua terminale de undeva si ele par a fi autentice.

  Chiar daca nu vedem un clip video cu un unboxing, imaginile prezinta ecranul de set up al iOS 7, deci vorbim despre unitati functionale si reale.

9 COMENTARII

  1. Am impresia cutia este transparenta si tot ca anul trecut este alba pt gold sau silver si probabil neagra pt varianta space grey

  2. Acum vad varianta aurie, deci e practic unul alb cu capacul mare de pe spate auriu, un mare fail, nici nu se pupa auriu cu alb, eu crezusem ca e auriu tot.