Iata cum poti instala aplicatia iDevice.ro acum din App Store (Video)

[youtube]http://youtu.be/k5qpCDc7PQM[/youtube]

  Dupa cum v-am spus deja, aplicatia iDevice.ro se afla in momentul de fata in proces de review la Apple si este indisponibila pentru download la o simpla cautare facuta in App Store. Chiar si in aceste conditii, cei care au descarcat aplicatia in trecut, o pot redescarca folosind sistemul iCloud Purchases. Cele doua clipuri video din acest articol detaliaza intreaga procedura atat pe iOS 6, cat si pe iOS 7, iar voi o puteti instala rapid si utiliza pe terminalele voastre. Din pacate un puteti instala deocamdata aplicatia daca nu ati avut-o in trecut instalata folosind un Apple ID si sper ca Apple sa o treaca mai repede prin procesul de review.

[youtube]http://youtu.be/nFVfLyBq2nk[/youtube]

12 COMENTARII

  1. Salut. La mine nu merge ce ai descris tu mai sus pentru ios 7. Eu am un ipad 2 cu ios 7 beta 6 , si am instalata aplicatia , dar daca intru la purchased , nu imi apare acolo aplicatia. Care ar fi motivul?

  2. Salut zaone, nu era mai usor daca puneai un link cu aplicatia ta de unde s-o putem si noi downloada pana apare oficial si-n AppStore? Cei care au mai avut-o au noroc cu sistemul iCloud Purchases, dar ceilalti ce fac? Asteapta ? De exemplu ieri mi-am instalat aplicatia BBM dar nu din App Store deoarece a fost retrasa de acolo, ci de pe alt site unde am gasit un link cu fisierul .ipa (cel original).

  3. Vă salut. Am un iPhone 3Gs de 16 GB cu Cydia. iOs 5.1.1.
    Nu pot instala aplicaţia “Find my iPhone” şi deşi îmi spune că nu am versiunea iOs 6. Cum pot instala o aplicaţii de genul acesta? s-au se găseşte vreo aplicaţii ceva de genul…? vreau să îl folosesc cu iCloud la localizare si blocarea al telefonului s-au la ştergerea al iPhon-ului în cazul dacă îl pierd s-au mi se fură. Vă mulţumesc tare mult. Iertaţi-mă că am adus o discuţii inutila la locul potrivit.