iOS 7 – impresii si probleme

  iOS 7 este disponibil pentru download inca din cursul noptii trecute si stiu ca multi dintre voi au apucat sa instaleze deja noua versiune a sistemului de operare, asa ca va intreb care sunt primele voastre impresii in legatura cu el si ce probleme ati avut. Desigur ca va rog sa faceti abstractie de faptul ca instalarea a durat ceva timp si ati primit erori inaintea ei sau in timpul activarii si v-as ruga sa va referiti strict la experienta de utilizare dupa instalarea pe iDevice-uri, deoarece aceasta este cea mai importanta.

201 COMENTARII

  1. Din punctul meu de vedere mi se pare foarte genial ios 7, duce orice task mult mai rapid decat ios 6 , am iphone 5. Prima data inainte de instalare eram putin suparat deoarece am mai primit cateva force close-uri dar dupa cateva ore de utilizate mi-a schimbat complet parerea in bine.

  2. Pe iPhone 4 merge superb. Aplicatiile arata foarte bine, totul este fluent si parca bateria tine un pic mai mult. Chiar sunt surprins de iOS 7.

  3. Azi am observat o chestie ciudata ascultam muzica pe telefon si am inceput sa vorbesc cu cineva pe facebook , cand imi scria cineva in chattu de la facebook se oprea muzica…a mai patit cineva asta ??:-/…in rest ce sa zic ..deocamdata eu sunt multumit ..imi place..:)

  4. Deci, icoanele sunt naspa.nu pot pune un wallpaper calumea, nu se vede clara imaginea si bine ca nu au pus cele 4 icoane de jos sa se intinda pana la jumatatea ecranului cu acel contur , macar de faceau conturul transparent. Ma bucur ca am scapat de android si uite cum trebuie acum sa inchizi aplicatiile deschise !!! Splendid 😉

  5. Eu la baterie stau foarte bine, pot spune ca, chiar mai bine ca la iOS 6. Pe un iPad 3 sacadeaza destul de multicel, mai ales la intrarea in tastatura, la trecerea între aplicații sau la închidere. Sper sa apară cât mai rapid un fix pentru ele, un 7.0.1.

  6. Pe iphone 4 l-am pus si i-am dat downgrade ca se misca prost 🙂 Pe ipad 3 il tin desi nu se misca genial. Sper sa mai apara niste updateuri. In rest, e ok.

  7. Am observat si eu o scadere a economiei bateriei in rest este intradevar cel mai tare update de soft al celor din Cupertino. Sunt linistit pt k in timp cu noi updat-uri vor rezolva bugurile.

  8. Noul ios este bine venit….e o placere sa dai click de colo colo si sa vezi animatiile noi. Nu am avut vreo vesiune de beta pana acum asa ca este o experienta noua ptr mine. Am observat un bug in meniul “usage” cand este netul oprit, cuvantul “ICLOUD” se suprapune cu elemente grafice….dar l-am raportat deja:D. In rest este fluent ca de obicei….pe iph 5 that is:).

  9. iphone 5 gevey.genial cu un amendament.imi agata la scroll in aplicatia idevice (ex) in timp ce dau jos din appstore.pe ios6 nu aveam probleme

  10. Am un 4s si nu am avut nici o problema, s-a facut update imediat . Este un soft mai simplu , mai frumos decat precedentele care nu erau schimbate cu nimic de la unul la altul . Iphone merita o schimbare la soft , cat tine de ios7 nu mi face update la nici o aplicatie din app store , asta ar fi o prima problema sesizata , si e sesizabil ca se misca mai lent telefonul . Oricum , schimbarea de la aspectul general al softului , pana la blocarea telefonului , schimbarea clasicului ” triton” si afisarea ecranului in modul blocat este buna si mai placuta decat ce aveam paca acum la iphone :d .

  11. Pe i4 pana acuma am avut bug din lockscreen la camera nu se vedea nimic ca si cum nu mergea camera si update in app store aseara nu imi apareau decat daca ma duceam pe aplicatia facebook(ex) si dadeam manual update. In rest nu am probleme in afara de putin lag in unele momente, bateria = Usage 4h, 5 min, Standby 11h, 59 min si mai am 40%, cu location tot timpul, wi-fi, vorbit, instalat 81 aplicatii, ascultat putina muzica, teste 3G, poze, etc…

  12. Am observat o problema,uneori cand vreau sa ridic bara de jos (cele ascunse),pentru FLash Light si calculator sa zicem,nu se ridica,si nici aia de sus in care poti sa vizualizezi daca cineva ti-a scris pe Facebook,de exemplu,trebuie sa-i dai restart,apoi revine ,si cu iconitele,sunt putin nelamurit,parca trebuia sa se intoarca,sa fie “active”,tin sa precizez ca am Iphone 4:D

  13. O rugaminte: daca se poate sa spuneti si ce telefon aveti, ar fi super.
    Eu am un 4S si versiunea beta imi incingea rau telefonul si bateria tinea foarte putin si multe multe aplicatii nu mai mergeau ori dadeau crash.

    Vresiunea oficiala nu am icnercat-o inca, dar ma intereseaza cum merge pe telefonul meu 🙂

    Mersi

  14. Pe iPad mini (wi-fi)merge fluent, fara lag . Am avut instalate toate versiunile beta si GM , aseara am instalat versiune finala cu shift+restore , pe curat. Merge ok ,bateria 9h in utilizare wi-fi si mai am 17%… 😛

  15. Cand am apel in așteptare nu pot comuta pe celălalt apel…decat daca închid un apel …aceeași problema o are si un prieten de-al meu. Interesante schimbările din soft ,chiar foarte interesante,groaznic insa designul si culorile alese pentru iconite. Voi face downgrade la iOS 6.1.4, chiar asa cu toate noutatile aduse imi place mai mult cum arată iOS 6.x decat 7

  16. Pe ipad 3 mai are probleme cand se deschide tastatura sau cand deschizi/inchizi aplicatiile. Merge destul de rau fata de 6, dar ca design arata foarte bine. Bateria parca are o usoara inbunatatire, pana acum. Astept un update care sa rezolve problemele.

  17. Am facut update la ios 7 pe i4 si iPad3. Pe ambele se misca mai bine ca la ios 6, bateriile tin mai mult. Mai avem nevoie de ceva ajutor pentru setari pentru prelungirea duratei de functionare a bateriei.

  18. Merge foarte bine, fara lag. Despre durata bateriei nu putem vorbi acum…e clar ca acum cautam prin el mai mult ca de obicei pana ne trece ferva asta cu ios7. Totusi, parca se mai impiedica uneori la efectul apasarii tastelor cand scriem un text, dar nu mananca litere, ci doar are cateodata intarzieri mici mici. Imi place si sunt multumit de experienta cu ios7 pe 4S si ipad4.

  19. So… Instalat ios7 pe 3 deviceuri: iphone 4s, iphone 5 si ipad 3.

    Pe telefoane, so far, so good, nu am nimic de zis, desi nu am apucat sa ma joc prea mult pe ele. Pare in regula, cu exceptia faptului, mai ales la 4s, ca din cauza dockului prea putin transparent, am acum impresia ca lucrez cu un ecran mai mic.

    Pe tableta insa…problema e safariul, care se misca mult mai greu decat in ios 6. In plus, daca vreau sa ies din safari folosind 5 fingers swipe in, pentru o fractiune de secunda apare un fundal de culoarea docului, abia apoi apare wallpaperul. Chestia asta nu se intampla cu chrome-ul sau alte aplicatii.

    Am observat de asemea lag la swipe-ul intre homescreenuri.

    Chestia cu searchul e deranjanta pentru mine. Daca nu fac swipe-ul pe orizontala cum trebuie, apare searchul, iar in ios6 eram obisnuit sa dau swipe de la drepta sus spre stanga jos…

    Stiu ca fundalul folderelor ca si dockul sunt influentate de walpaper, dar mi se pare aiurea. A trebuit sa schimb wallpaperul pentru ca cel pe care il aveam inainte dadea niste culori naspa. Transparenta dockului e si ea o problema estetica.

    Desi animatia de revenire la home screen prin swipe este intresanta, pentru ca iconitele apar in mai multi timpi, imi da impresia de lag.

    Tastatura, mai ales in safari, e praf: apare greu, scrie greu, mici blocari etc

  20. prima impresie era foarte rea, imi parea rau ca am facut update!!! A doua zi, mi se pare geniala, parca imi si mai rapid 4s-ul! Era deja nevoie de o schimbare! Fara probleme pana acuma 🙂

  21. iphone5,merge fluid,whatsapp merge bine,
    viber bine,mess yahoo bine.
    bateria dimi 100%,instalat ios7,acum ora 13, e la 65%….binisor per ansamblu ca am butonat la el prin aplicatii

  22. Ori am imbatranit eu, ori nu-mi place schimbarea facuta. Iphone 4, se misca multumitor, dar are ceva ce nu-mi place. O trecere mult prea brusca, la ceva care ne imparte in iti place/nu-mi place.
    Inca ma mai gandesc daca fac update la ipad sau nu. Sa vad daca reusesc sa ma obisnuiesc pe telefon.
    Tine mult de perceptia fiecaruia.
    In rest, nu am intampinat probleme.

  23. Salutare! Vad ca majoritatea sunteti multumiti de cum merge pe Iphone 4. Eu am iphone 4 32GB neverlocked si nu prea sunt multumit. Mai bine mergea cu 6.x. Merg ceva animatii anulate pentru a mai scadea “lag-ul”? 🙂

  24. Bateria e praf, cu ios 6 incarcat seara si dimineata aveam tot 99% acum cu ios 7 m-am trezit cu 92% si scade foarte repede daca te joci prin meniu….

  25. iar in timp folosirii telefonului se simte cum bateria se scurge putin mai repede decat ios 6.1.4,ceea ce este logic datorata efectelor noi,animatiilor,culorilor.

  26. Iphone 4/4S si Ipad 3 toate merg ok. Per total sunt foarte multumit de schimbari. Fara probleme dupa update la IOS7.
    Eu spun ca e un pas in fata, facut de cei de la Apple. Da, e o schimbare majora, poate o sa dureze putin pana te acomodezi, insa e o schimbare care trebuia sa vina mai devreme sau mai tarziu.

  27. Another thing…multitaskingul. Pe langa faptul ca lipseste o optiune de “close all”, mi se pare stupid ca dupa ce inchid toate aplicatiile si raman doar cu home screenul, trebuie sa apas totusi pe el. Ca si cum as avea alta optiune! Ma asteptam sa revina automat in homescreen in situatii d-astea…

  28. bateria e dezastru!! pe iph 5 pot spune ca la 1-2 min de butonat normal scade cate un procent.. nu stiu exact motivul iar parerile sunt impartite din cate vad! am oprit si reamprospatarea din fundal si serviciile de localizare, push notifi. etc! toate oprite si tot asa scade…solutii?? cineva???

  29. cand am instalat iOS nu mi sa sters nimic din tfn nu a trebuie sa ii pun backup…si nu imi apare 4g pe iPhone 5…care este problema…trebuia sa ii dau cu restore??

  30. stie careva de eroarea asta ,,unable to connect to server ” cica nu se poate conecta cu icloud .
    i mi tot apare termeni si conditii dar nu sunt active nici o iconita din meniul Icloud .
    orice raspuns e bine venit ….

  31. cu senzorul de proximitate nu aveti probleme pe 4s , ceva nu e ok cu el in Ios 7 , sau voi nu vb la telefon ci il doar butonati ? :))

  32. Am instalat ios 7 pe iPhone 5 si iPad 4 wi-fi 4G. Pe iphone merge perfect cu exceptia ca iTunes Store nu merge, intru in el si iese. In rest merge perfect, chiar foarte repede. Pe iPad imediat dupa instalare mergea greu..se bloca dupa circa 10 secunde de la apasarea butonului, se debloca greu…nu mergeau gesturile cu degetele..dar dupa ce l-am inchis si deschis merge perfect. Ma deranjeaza tatatura de la ipad in mod landscape, este alba toata si pare putin blurata..deranjeaza la ochi mult alb.

  33. Confirm ca dupa 4 ore de utilizare intensa ,3g+wifi ,parralax dezactivat,am 50% presupun ca e doar eroare de afisaj a procentelor.

  34. Si eu am instalat aseara pe iPhone 4S.De mers merge foarte bine.Nu am intalnit lag in nicio aplicatie si este foarte rapid.Parca putin tastatura nu e la fel de rapida ca cea din iOS 6.Unde pot spune ca sunt probleme e bateria.Tine mai putin decat in iOS 6, cel putin in cazul meu.Per total merge foarte bine pe 4S si merita instalat.Abia astept un update care sa mai rezolve din problema bateriei si a tastaturii.

  35. Salut, ma bucur pentru cei care au instalat IOS7, as avea o rugaminte. Daca este cineva care iphone cu Gewey si a instalat. Daca da ce tel are si cum a procedat. Mersi anticipat si acuze daca este putin off topic

  36. @Mariu acum am incercat si eu si ai dreptate.Nici mie nu-mi merge Google Translate.Da crash.Cu siguranta o sa apara un update si o sa se rezolve totul.

  37. Atat la GM cat si la 7 final a scazut semnalul pe 3G simtitor fata de 7 beta 6. Acum la birou am doar 1-2 puncte pe 3G iar pe beta 6 aveam 3-4 uneori chiar 5.

  38. Salut, o problema ar fi faptul ca nu mai apar updateurile la updates in app store. Tre sa cauti aplicatia si sa dai update, la facebook si dropbox asa am facut. A mai patit cineva?

  39. mie nu-mi apar informatiile despre vreme in notification center (iphone 5). am cautat toate setarile, dar nu e din setari. o fi vre-un bug.

  40. Am ios 7 pe iphone 5, functioneaza absolut perfect si arata impecabil, sunt incantata de noua grafica
    Partea mai putin placuta este pt ipad 3, unde merge ceva mai greut, are momente de delay in submeniuri…dar am incredere ca vor rezolva problema pe baza feedback-urilor primite de la utilazatori.
    Si acum o intrebare, mai am un iphone 4, ce ziceti, merita instalat 7 pe el sau nu “duce”?

  41. Salut. Am instalat aseara ios7 pe iphone 4s si pot sa zic ca merge foarte bine, fluent si fara erori atat in aplicatiile telefonului cat si in cele instalate de mine. Singurul aspect negativ este descarcarea rapida a bateriei si am vazut ca nu sunt singurul ce se plange de acest aspect! probabil urmatorul update va rezolva problema, cavde fiecare data. Respect !

  42. Eu am probleme cu Itunes:ma conectez la el si-mi da eroare ca nu poate citi aplicatiile din el si-mi cere sa fac restore.Iphone 4S cu Itunes 11.1

  43. Voua va mai functioneaza Reminders la o anumita locatie? nici in GM nici in versiunea finala de ieri cu Restore curat (fara OTA) nu apare notificare atunci cand ajungi/pleci dintr-o locatie (iphone 5)

  44. Eu nu inteleg cum unii au probleme , eu l-am instalat aseara pe i5 cu gevey , functioneaza perfeeeect , + ca bateria , s-a dus doar 15% de dimineata de la 7 de cand sunt la munca pana acum . E Genial , se misca mult mai ok . Cei care se plang de baterie , aveti voi problme la tel. Nu ma gasit nici un bug pana acum !

  45. iphone 4 in aplicatia de muzica daca intorc telefonul in ladnscape ecranul se face negru in loc sa-mi apara melodiile in fiecare patratel
    la 4s nu se intampla

  46. Merge gunoi pe iphone 4, lag f mare, crash la itunes store, app store, app update, grafica frumoasa doar ptr ca e o schimbare fata de ce m-am obisnuit pana acum, multe bug-uri, in aplicatii face update apoi crash….. Cam praf

  47. @zed trebuie sa activezi Services Location pentru Vreme ca sa iti apara in Notification Center.
    @Costy E din cauza ca nu se poate inchide 3G-ul, cel putin asa e la mine.

  48. Fratilor, cum opresc iconitzele sa nu imi mai joace pe imagine de fundal ? E un efect extrem de enervant si incep sa ma doara ochii. Cum dumnezeu se opreste asta ?

    Ms.

  49. Sa inteleg ca parerile sunt impartite. Eu am un iphone 4 si din cate am citit, ba merge bine ios7 ba nu merge. Pana nu faci tu, sa te convingi e greu sa iti ai seama.
    Cred ca se poate face downgrade la 6.1.3, in cazul in care nu mi se pare avantajos ios7, nu?

    Multumesc!

  50. am instalat si eu aseara pe ipad mini si pe iphone 4 … merge super bine pe aman2 … singura problema era ca atunci cand intram in icloud din meniul settings pe ipad se bloca meniul si trebuia sa ies si sa il inchid din multitask , am dat un restart si s-a rezolvat … nu stiu ce probleme averi voi cei cu iphone4 dar la mine merge super bine doar un pic de lag la tastatura

  51. Nu pot configura clientul de mail (gmail). Îmi spune ca am introdus parola gresita. Dacă introduc parola in aplicația gmail se conectează. Am introdus si adrese de Yahoo si funcționează.

  52. Confirm ca nu intra in iTunes Store (de pe iPhone 5). Nu ma omor dupa aspectul iconitelor, dar dupa ce am incercat mai multe fundaluri (inclusiv din cele incluse in iOS 7), parca incep sa ma obisnuiesc. Si mie mi s-a parut ca se goleste mai repede bateria, dar poate fi un efect al faptului ca l-am butonat mai mult decat de obicei.

  53. @AlexDtu il poti opri fiindca ai un alt Carrier firmware (nu ai LTE sau 4G pe i4)

    Eu unul am probleme cu aplicatiile Mesages si Safari.
    Messages e prost finisata, are lag, daca incerci sa treci din Portrait in Landscape mode animatia agata, se vede ca pe primele androiduri Yak.

    Safari este jalnic. Se misca precum ultimul fund! Am incercat aseara sa scriu un mesaj pe idevice si se vedea clar cum tastatura nu reactioneaza in timp util, literele apareau cu intarziere pe ecran. Groaznic! Au scos functia de search on page! pot sa mai vin cu alte probleme, dar deja mi se pare prea mult. E un produs Apple nefinisat… e primul de acest gen cu care iau contact.

    Sunt dezamagit!!!

  54. @ Ramses: Subscriu la faza cu (ne)revenirea automata in Homescreen. Te obliga la o miscare in plus. Poate se va corecta in versiunile viitoare.

  55. Pe iphone 4s mi se pare ca are putin lag animatia iar cand scriu un mesaj are putina intarziere aparitia caracterelor scrise. Bateria parca se goleste ceva mai repede decat pe ios 6.1.3 iar updaturile nu imi apar nici mie in store decat daca cauti aplicatia in store si ii dai update. De asemenea si aplicatia translate da crash, intra in ea, apoi iese. In rest imi place 🙂

  56. Exceptand partea cu jucat iconitzele pe fundal nu pot sa spun ca nu sunt multumit. Se misca chiar neasteptat de bine, safari merge rapid (pe 4G e cam avion) si imi place si noua ideea cu folderele care te lasa mai multe aplicatii. Meniul parca l-au “stufarit” cam mult dar sunt convins ca le gasim pe toate.
    Nu reusesc sa pun vremea in Notifications center – desi am activa location pentru ea.
    Bateria – nu imi dau cu parerea avand in vedere ca l-am chinuit.
    Sunetul de deblocare – era frumos sa nu il elimine, dar ma rog, pot trai fara el

    overall 9 din 10, ca nota. Sa vedem cat tine real bateria.

  57. Salutare, am ip4 cu ios613, cum este mai bine sa trec la ios7, din tel si sa las in laptop itunes normal ca sa pot trece inapoi la 613? Multumesc

  58. Baieti se pare ca acum nu mai arata acel “stecher” cand telefonul este incarcat 100%.
    Imi arata 100% dar tot “fulgerul” il vad.
    Acum cum stim cand chiar este incarcat 100%.

    Multumesc.

  59. Detin un ipad 2 si am instalat ios 7 si nu imi vine sa cred cat de greu se misca. Regret ca am facut update parca am instalat o versiune mai veche de android.
    Cu ios 7 cred pot mai usor sa fac tranzitia catre android.

  60. Pe i5 aplicatia se misca foarte bine. nu se blocheaza, pana acum nu am gasit probleme. Bateria pare sa se consume mai rpd, l-am incarcat aseara, azi dimineata am instalat ios7, acum un sfert de baterie este dusa. am deschis bluetooth si sync pt gmail. Sa vedem cat tine bateria pana maine.

  61. @Florin: Oricum poti sa treci pe ios 6.1.3 si cu noul itunes, eu asa zic. Doar trebuie sa descarci de pe idevice ipsw de 6.1.3 si sa il incarci de pe PC in itunes pentru instalare.

  62. Mie nu imi merg notificarile push dupa ce am instalat ios7
    cand intru pe mail sau pe ipusher(am descarcat aplicatia) imi spune sa ma conectez la itunes. ma conectez dar nu se intampla nimic.
    pentru rezolvarea acestora.va rog frumos pentru o solutie

  63. La mine e ok pana acum, se misca bine, singurul inconvenient este cel legat de aspectul iconitelor, mi se par cam mari si ocupa mult din desktop, cel putin bara de jos. (iphone 5)

  64. Merge forte bine iOS 7 are o grafica foarte buna Eu mi-am dat o Reinstalare si debea a 2 zi am putut reactiva iPhone da merita merge foarte bine

  65. ar fi atunci cand fac slide. Din lockscreen catre camera foto nu pot reveni automat la lockscreen prin slide ca la ios 6 in rest nu am treaba

  66. Probleme IOS 7 oficial; fata de IOS 7 beta:
    1. Nu se mai fac update-urile automat – nu am cautat sa vad daca e vreo optiune pe care nu am activat-o eu in setari
    2. Semnalul a scazut cu 2 liniute intr-o locatie in care pe IOS 7 beta aveam 5
    3. Bateria parca tine mai putin
    Sper sa le rezolve la 7.0.1

  67. După ce l-am frunzarit vreo jum de ora pe iPad 3 am ajuns la părerea ca e varza,dar pana la urma mai adaug si carne. E varza cu carne! Asta nu e evolutie,e involutie! inovation din părți…poate inspirations din os-uri rivale.

  68. Am instalat si eu ios 7 pe un iphone 4 codat si nu il pot activa!
    La versiunile beta ale ios 7 am vazut ca exista o metoda de ocolire a activarii
    dar pe oficial vad ca nu merge…
    exista cumva o varianta de activare, hacktivare?? mutumesc anticipat

  69. -bateria tine mai putin
    -o imensitate a iconitelor inutila
    -nu merge la fel de lin ca IOS 6.x.x
    -as fi preferat ca in slide’ul care iese de jos sa fi introdus si posibilitatea sa a activa/dezactiva datele celulare( cred ca ar fi cea mai utila dintre toate)
    -primesc aceeasi notificare cum ca al meu lightning nu e original insa din moment ca se incarca si se conecteaza la itunesc nu ma incurca
    -internetul celular parca se misca o idee mai bine

  70. Ce să mai, e varză ios-ul ăsta şi pe iphone 5 şi pe 4s.cred că facem mutaţia la alţii, pe scurt e vrajeala de america de care m-am săturat.

  71. @cristi mihaiu cele in albastru sunt imessages.iMessage este un serviciu oferit de catre Apple prin care poti comunica cu alte iDevice-uri din aplicatia Messages doar ca prin intermediul internetului.Costa 12 centi parca sa-l activezi.

  72. iPhone4. vizualizarea pozelor din album si rola film este obturata in partea de sus ( pe landscape) de un chenar nejustificat de mare si de opac. nu inteleg de ce trebuie sa colaboreze apple la compozitia fotografiilor mele…

  73. Stiu doar ca l-am instalat pe iPhon 5 al sotiei mele si nu sunt deloc multumit … Bateria moare mai repede cu o ora decat normal , designul lasa de dorit ( culorile pale in lumina zilei nu le mai vezi ) si acum ma cearta ca sa-l fac inapoi cum a fost ca nu il vrea pe al meu ca e negru … Spuneti-mi va rog ce e de facut in situatia asta ca nu as vrea sa divortez !!! :)))

  74. Vizual nu-mi place deloc. Numai cand am vazut cerculetele alea la tastele de dial… Apoi keyboard… In rest seamana ca senzatie cu Android. Bleah.
    Jenibil.
    Am dat downgrade 🙂

  75. Salut, am instalat si eu IOS 7 aseara… e totul ok in afara de icoana telefonului care imi tot arata 1 adica as avea un apel pierdut. Nu am avut nici macar un apel nepreluat.. si am sters apelurile din lista Missed. Mi-a aparut de vreo 4 ori azi…

  76. Am instalat si eu IOS 7 pe iPhone 4s si vreau sa spun ca merge foarte bine pana acum. Nu am acel lag la tastatura de care au mentionat alti si pana acum merge ca uns. Tin sa mentionez ca nu eram fanul acestei schimbari de design dar am vrut sa vad si eu cum se prezinta si am ramas placut surprins de acest sistem de operare. Personal il recomand.

  77. Salut am si eu o problema mi a disparut o aplicatie si nu o mai pot folosi dar cand intru in app store sa o downloadez zice ca e deja instalata … A mai patit cineva?!

  78. Am instalat pe 18 ios7 si am observat ca dupa un anumit timp de functionare, centrul de control si cel de notificare nu mai ies cand glisezi in sus respectiv in jos. sub nici un chip nu le mai pot scoate. Dupa un restart al telefonului isi revin, detin un iphone 4s! Care sa fie problema? Voua vi se intampla?

  79. Ingrozitor! Grafica este incontestabil muult mai urâta decât la sistemul de operare anterior. Bateria se Descarcă mai repede si as vrea sa revin la sistemul de operare anterior. E posibil acest lucru?

  80. NU INSTALATI iOS 7 pe iPhone 5 pentru ca momentan nu se poate dezactiva 3G-ul ! Apare doar toggle pentru LTE (4G), dar 3G-ul va ramane in continuare activat chiar si daca opriti cellular data ceea ce duce la o scadere drastica a bateriei dar si a semnalului in unele zone.

  81. Am instalat pe 18 ios7 si am observat ca dupa un anumit timp de functionare, centrul de control si cel de notificare nu mai ies cand glisezi in sus respectiv in jos. sub nici un chip nu le mai pot scoate. Dupa un restart al telefonului isi revin, detin un iphone 4s! Care sa fie problema? Voua vi se intampla?

    Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2013/09/19/ios-7-impresii-si-probleme/#ixzz2fPwYp5ih
    Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial

  82. Eu am trecut pe 6.1.4 (ip5)
    Ios 7 iti reduce vizibil autonomia bateriei si scade semnalul cu cel putin 2 linii. Aseara la ora 10 am reusit sa dau downgrade pe 6.1.4 si legat de baterie ..acum 12:36pm il folosesc pe net de apriximativ 30 min,am 91%, iar cu ios7 in 3 ore mi-a scazut cel putin 30% din cauza 3g care ramane activat. Am vazut cum merge si pe un ip4 ..are lag si rasp cam greu.Din pct meu de vedere e cam naspa … si cred ca nu are rost sa incep sa vb de designul, culorile si bara oribila de jos …

  83. Salut, am 6.1.2 cu JB, daca vreau sa fac update la ios7 dar sa fie o instalare curata, nu ma intereseaza nici un fel de date din telefon, aplicatii, etc. La ce am avut nevoie le-am facut backup in icloud, cum e recomandabil sa fac update-ul ? Multumesc.

  84. Adrian sau cine stie cum pot sa dau downgrade ca nu suport ios7 este oribil si vreau vechea versiune pt iphone 5 6.1.4.va rog mult ajutati-ma

  85. Salut,

    Mi-am updatat si eu iphone-ul 4 si se pare ca am facut o mare greseala. Butonand si verificand diverse prin telefon am bifat “voiceover”… din acel moment nu l am mai putut scoate, telefonul vorbeste ca nebunul. I-am dat restart, nu vrea “swipe to unlock” sau daca reusesc dupa 10 minute de chin, introduc codul si nu se intampla absolut nimic!!! Nu mai pot intra in meniuri, efectiv e mort!! Ce e de facut?? Va rog ajutati-ma, poate ii vine cuiva vreo idee! Multumesc!

  86. Nu stie nimeni de ce se intampla asta? Nu ma poate ajuta nimeni? Am instalat pe 18 ios7 si am observat ca dupa un anumit timp de functionare, centrul de control si cel de notificare nu mai ies cand glisezi in sus respectiv in jos. sub nici un chip nu le mai pot scoate. Dupa un restart al telefonului isi revin, detin un iphone 4s! Care sa fie problema? Voua vi se intampla?

  87. Salutare !
    Am instalat ios7 pe iphone 5 si nu mai functioneaza camera foto.
    Ma poate ajuta cineva cu un sfat ?
    Multumesc

  88. Inainte sa instalez iOS 7 pe iphone 4 aveam in appstore 9 notificari pentru update-uri. Dupa ce l-am instalat acele notificari apar din cand in cand si cand intru in appstore sa incerc sa fac updateurile imi spune ca “all apps are up to date”. Si tot asa in fiecare zi. Ma poate ajuta si pe mine cineva?

  89. @ Corina: Si eu am experimentat niste “ezitari” de genul asta cu update-urile pe iPhone5 dupa instalarea iOS7. Acum pare ca s-a normalizat situatia. Nu-mi dau seama daca am schimbat vreo setare sau s-a remediat de la sine …

  90. Salut, am si eu o problema. De cand am instalat iOS 7 pe iPhone imi apare cand dau sa descarc o aplicatie din appstore ca politica de confidentialitate iTunes a fost schimbata si trebuie sa o citesc si sa fiu de acord ca sa pot descarca aplicatia, dau “ok” si parcurg cele 70 de pagini si la sfarsit cand ajung la ultima pagina nu imi apare nici un buton pe care l-as putea folosi ca sa confirm ca sunt de acord cu tot, defapt nu imi apare nici un buton, pur si simplu sunt pe ultima pagina si nu pot decat sa dau “cancel” si sa ma intorc in appstore unde nu pot sa descarc aplicatia. Daca ma poate ajuta cineva as fi foarte recunoscator. Multumesc!

  91. Am instalat Ios7 pe iphone 4….cand vorbesc la telefon interlocutorul ma aude perfect….cand il dau le speaker nu ma mai aude deloc…a mai intalnit cineva problema asta?pana acum mentionez ca nu am
    avut nici o problema cu telefonul….

  92. Am instalat Ios7 pe iphone 4….cand vorbesc la telefon interlocutorul ma aude perfect….cand il dau le speaker nu ma mai aude deloc…a mai intalnit cineva problema asta?ce trebuie sa fac pentru a fi auzit de celalat si pe speaker?pana acum mentionez ca nu am
    avut nici o problema cu telefonul….

  93. Pe mine ma deranjeaza ca au modificat niste chestii simple. De ex cand vrei sa stergi un mail, dadeam cu degetu de la stanga la dreapta, acum merge doar invers. In safari daca vrei sa te duci sus inainte apasai pe ceas, acum tre sa apesi de 2 ori. Sau nr de taburi, stiai cand ai mai multe!! Si multe altele marunte. Sa ai iphone de 4 ani dureaza pana te obijnuiesti cu noul, dar parca puteau sa nu umble la ele

  94. Salutare. Am si eu o problema cu IOs 7. Cand vreau sa imi descarc o app din app store imi zice ca, condițiile si termenii s-au schimbat. După ce trec de cele 70 de pagini nu apare nici un buton de confirmare sau ceva. (Am iPhone 5). Multumesc anticipat

  95. Acceasi problema appstore nu ne lasa sa instalam nimic termeni si conditii acceptare cum se accepta termenii lor ? Stie cnv raspunsul?

  96. Salut, pentru cei care nu pot descarca nimic din appstore datorita scimbarii conditiilor si toate astea conectati device-ul la iTunes si faceti o restaurare. Eu asa am facut si acum merge fara probleme.
    P.S. Ca sa nu va pierdeti nici o aplicatie sau salvare la vreun joc faceti mai intai un backup.

  97. Atunci cand conectezi device-ul la iTunes te uiti la rezumat si ai langa butonul “actualizare software” ; “restaureaza iPhone…”-pe asta trebuie sa il apesi.

  98. Sper sa putem reveni la ios 6,k ios 7nu merge deloc bine.stie cineva daca o sa mai putem reveni,sau cand va fi un nou update pentru iphone4

  99. Salut.Am o problema dupa ce mi-am facut update’ul la un iphone 4 s cu softul ios 7,primesc mesaje:”Creditul existent este insuficent pentru a trimite mesajul”.Stie cineva de ce se intampla asta ?.Va rog mult ajutati-ma…O seara frumoasa

  100. am un i4. am instalat ios7 si parca teleu mere mai bine. atat doar ca nu pot sa trimit poze prin feisbuk si whatsapp. am tot cautat prin setari si la intimitate la poze nu apare nimic. idei?

  101. dupa ce m-am actualizat si eu, trecand la ISO 7, mi-am pierdut toate fotografiile, contactele…absolut tot. Stie cineva de ce si cum pot fi recuperate…daca pot fi recuperate? va rog sa ma ajutati!!!!!!!!!!!!!!!! multumesc!

  102. Eu,cu ipadul am o mare problema,de cand am instalat Ios7, bateria tine de 10 ori mai putin,ce este de facut,se poate reveni la ios6?

  103. Este strigator la cer,ipadul meu se descarca vazand cu ochii,am inchis toate aplicatiile care consuma bateria si…degeaba,nici nu ma gandesc sa raman cu ios7, daca stie cineva cum pot reveni la ios6, va rog sa ma indrumati.

  104. Salut..am facut si eu prostia, ca multi altii, sa’mi actualizez softul in IOS 7, iar acum nu mai reusesc sa;mi instalez nici o aplicatie..mentionez ca am iphone 4..stie cineva ce este de facut? Mersi.

  105. L-am instalat si eu . In primele zile era ok apoi dupa 3 zile nu am mai avut semnal decât afara in casa rar cand aveam… Acum nu mai am semnal deloc . Țin sa Menționez ca înainte nu aveam nici o problema (am iphone4) pot sa rezolv ceva la telefonul asta sau dau cu el de pământ? … Din moment ce ne cumpăram talefoane de la Apple trebuie sa avem dreptul sa ne instalam ce iOS dorim iar daca nu ne place sa revenim la altul… Asta se numește bătaie de joc. Astia vor sa ne strice telefoanele sa cumpăram altele sa facem mai multă vânzare…

  106. probleme cu descarcarea de aplicatii din App Store la selectarea unei aplicatii free dupa tastarea instalare apare un segment de cerc care se roteste dar fara nici un rezultat. rog un sfat multumesc anticipat

  107. Salut.

    Actualizarea pt. ios 7 a adus si mici lucruri interesante, dar si multe probleme.
    Pe langa faptul ca in timpul convorbirii se tasteaza cifre aiurea ceea ce duce si la inchiderea apelului, mai exista problema ca in timp ce suna cineva, si doresc sa refuz apelul, i-mi lipseste la anumite contacte aceasta optiune, care la vechiul ios aparea odata cu apelul.
    Cea mai mare problema care ma deranjeaza este ca in momentul in care fac poze, dupa vizualizare pozele sunt foarte burate, iar daca doresc sa le mai pun si pe display sunt foarte zoom-ate si neclare, iar daca vreau sa le micsorez nu am aceasta posibilitate.
    Mai sunt si alte probleme dar i-mi va lua timp sa le descriu pe toate.
    Daca aveti variante de rezolvare va rog sa-mi comunicati si mie.
    Una peste alta feedbak-ul este negativ total.
    Multumesc pentru posibilitatea de a-mi spune parerea.

    O zi buna.

  108. Actualizarea la IOS7 nu a fost o buna alegere pe care am facut-o, asa cum spune si persoana de mai sus, in cazul ca sunt apelat lipseste tasta de refuz al apelului, pozele cu IOS7 sunt proaste calitativ fata de IOS6, fundalul din meniuri este doar pe alb si nu-l pot modifica, pe scurt IOS7 esec total, daca as avea posibilitatea as trece fara ezitare inapoi la IOS 6.

  109. Zone ,am o rugaminte la tine sau daca mai pateste cineva asa ceva, detin un iphone 5 de 64 gb adus din uk codat pe O2 si il folosesc in tara cu gevey am instalat si eu ios 7 pe el si am observat ca in timpul apelului se tasteaza din greseala numerele sau alte butoane in fine asta nu mar deranja asa de tare problema ar fi alta ,atunci cand ma suna de exemplu mama sau tata sau altcineva care am nr. de telefon salvat pe cartela si in telefon mie imi arata doar nr. de telefon si scrie ca este numar necunoscut , ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat va rog frumos ?

  110. zaone asta era facuta am mai facut o data si tot asa imi apare numar necunoscut ce pot face sa mai bag o dat ios 7 pe el poate nu e ok instalarea sau e vro alta setare care permite asta sa imi arate cine ma suna?

  111. help!!! In timpul convorbirilor, de fiecare data, desi il tin la ureche, telefonul se da singur pe speaker. Asta se intampla de cand am instalat noul soft. Voi ati patit asa ceva? E o problema de soft, telefon, sau setari?

  112. Nu stiu daca tine neaparat de iOS7, insa dupa instalare, cand am vrut sa accesez AppStore pentru a face un download, a aparut mesaj cum ca ar trebui sa fiu de acord cu noii Termeni si Conditii (70 pagini), insa nu apare niciun buton de “Accept” sau “Not accept”, astfel ca nu pot descarca nimic (free sau cu plata) de pe AppStore. A mai patit cineva asta? Cum s-ar putea rezolva?

  113. @ Mirela si Alex
    Incercati sa derulati cateva pagini din regulament si ar trebui sa apara butonul Ok (sau ceva de genul acesta). Daca nu apare incercati sa restartati telefonul.

  114. Salut.O prietena a ramas fara baterie in timp ce instala IOS7 [incompententa] iar acum singurul lucru care il vede cand deschide telefonul este “marul” de la Apple care apare si dispare.Am incercat sa ii fac restore cu Itunes dar nu recunoaste iphone-ul.Am urmat pasii de aici : http://support.apple.com/kb/HT1808 .Care sa fie problema? Multumesc .

  115. Salut! Am si eu un iPod Touch, generatia a 4-a, dar problema este ca atunci cand il conectez prin USB la PC sa ii dau software update de pe iTunes, imi apare doar ca se incarca iPod-ul, dar nu mi’l citeste in iTunes. Si problema e ca nici din configurari nu pot actualiza software’ul. Care sa fie problema? Si o pot rezolva?

  116. Salut! are cineva probleme pe iphone 4 cu semnalul? pe cosmote…imi cade semnalul si imi inchide convorbirea…nu mereu…

  117. am si eu la iphone 4 nu se mai aprinde ecdar la mine cand sun de pe alt telefon se aude sunetu dar nu pot sa vad nimic pe ecran sau sa raspund
    Eu il aveam pe birou in casa inainte sa nu mai mearga cu o jum de ora vb la tel si dupa ma sunat cineva si nu am mai vazut nimic
    mai comic este ca el teoretic functioneaza ma sun de pe un alt tel si merge

  118. buna…am un 4s cu gevey iar knd sunt apelat de un contact din agenda numi apare numele doar numarul …mentionez k am numere salvate cu 004 si tot degeaba…tot odata knd apelez eu din agenda imi apare numele dar knd dau la apeluri efectuate/primite imi apre doar numarul…MA POATE AJUTA CINEVA?????

  119. am descarcat ios 7 pe iphone 4 si acum imi arata pe ecran cablu de date cu sageata spre iTunes ,mentionez ca nu pot face nimic sta blocata imaginea pe telefon. Am bagat cablu de date intre tel si pc dar nu imi recunoaste telefonul .Va rog sa ma ajutati in aceasta privinta

  120. Salut:) Am si eu o problema pe fb am instalat odata apelurile video si cand vr sa sun pe cineva iar mi le cere dece? va rog ajutorrrrrrrrrrrrrrrrr

  121. Salut, pe un 5c cu ios7.0.2 nu pot trimite email…adress was rejected by server.. Toate configurarile sunt ok, atat in telefon, la orange si la providerul de domeniu…help!!
    Multumesc 🙂

  122. am dat actualizare softwar am dat accept si altele dar cand mia aparut sigla de la apple si o bara cred ca e de istalare dar nu s-a incarcat deloc . ce trebe sa fac?

  123. Am un iph 4 de 16 gb. E cu gevey, si vreau sa bag ios 7 si am inteles ca nu se poate face update la el daca am gevey pentru ca risc sa nu mai mearga , pot instala ios 7 sau nu ?!

  124. am si eu la iphone 4 nu se mai aprinde ecdar la mine cand sun de pe alt telefon se aude sunetu dar nu pot sa vad nimic pe ecran sau sa raspund
    Eu il aveam pe birou in casa inainte sa nu mai mearga cu o jum de ora vb la tel si dupa ma sunat cineva si nu am mai vazut nimic
    mai comic este ca el teoretic functioneaza ma sun de pe un alt tel si merge
    va rrog sa ma ajutati, oare ce pot sa fac ?