iPhone 5S disponibil cu livrare in maxim 10 zile in Apple Store Online din Europa

  Franta, Germania si Marea Britanie au incepand de aseara iPhone 5S disponibil pentru achizitie in Apple Store Online-urile corespunzatoare lor si Apple a epuizat deja stocul initial de terminale alocat pentru ele. In fiecare dintre cele 3 magazine terminalele apar ca fiind disponibile cu livrare in 7 – 10 zile, situatia fiind mult mai buna decat in Hong Kong sau Singapore, unde vanzarile au inceput cu livrari direct in luna octombrie. Apple acorda mai multa atentie Europei, ii aloca stocuri mai bune si acest lucru ar trebui sa se vada inclusiv in magazinele fizice.

  Toate cele trei modele ale iPhone 5S au exact acelasi termen de livrare listat in cele 3 magazine Apple, semn ca nu exista, deocamdata, vreun favorit in randul consumatorilor si asta desi in alte tari versiunea aurie a iPhone 5S a fost prima care a disparut din magazinele celor de la Apple. Avand in vedere timpul de livrare specificat acum si tinut vizibil pentru ore bune dupa lansare, exist o mare posibilitate ca Apple sa astepte un stoc extins de produse pana la sfarsitul lunii, insa el ar putea fi epuizat rapid in urmatoarele ore, pe masura ce Europa se trezeste.

5 COMENTARII

  1. Comandate 2 bucati Gold cu livrare pana in 11 octombrie. Cand am intrat pe Store la 7 dimineata erau deja cu livrare in 7 zile. Oare la ce ora au deschis Store-ul? Anul trecut cand am luat 5-ul stiu ca au deschis pre-comenzile pe la ora 9 dimineata si l-am prins cu livrare in ziua lansarii.

  2. @Zaone am doua intrebari : tel din Elvetia sunt compatibile cu retelele 4G din Romania ? Elvetia face parte din primul val ?

    Mersi

  3. @attilar: nu stiu de 4G in elvetia, dar ai grija daca iti iei iphone din elvetia nu vei avea garantie la el in romania, pt. ca elvetia nu e in U.E.