iPhone 5S randeaza filmele de 2 ori mai repede decat iPhone 5 folosind iMovie, in benchmark-uri are scoruri apropiate de Mac Mini 2010 (Video)

[youtube]http://youtu.be/NTp_zzPcCEo[/youtube]

  iPhone 5S are multa putere de procesare, atat de multa incat poate randa un film iMovie de 2 ori mai repede decat iPhone 5, iar in clipul video de mai sus avem o demonstratie a rapiditatii sale. Saltul in performanta este impresionand, avand in vedere ca majoritatea nu se asteaptau la o imbunatatire atat de mare din moment ce vorbim despre un iPhone din seria S. Mergand mai departe cu demonstrarea performantelor mari, scorurile obtinute in Geekbench de catre iPhone 5S sunt apropiate de cele ale Mac Mini 2010, un calculator care ruleaza procesoare Intel Core 2 Duo.

  Daca procesorul Apple cu chip A7 are performante apropiate de cele ale unui Intel Core 2 Duo de acum 3 ani de zile, oare ce se va intampla peste cativa ani daca Apple va continua sa dubleze performantele iPhone-urilor sale?

8 COMENTARII

  1. wow…e foarte tare chestia.Avand in vedere aceste performante sunt curios de capacitatea bateriei dupa 2 ani oare ce durata va mai avea?

  2. @ Alszu
    Daca randare = redare, mai Alszu, pai asta inseamna ca IPHONE 5S REDĂ UN FILM DE 2 ORI MAI REPEDE DECÂT IPHONE 5!”
    In cativa ani, o sa se redea filmele de 120 de minute in maxim 30 de minute!
    :)))