Primele iPhone-uri placate cu aur urmeaza sa fie puse in vanzare in zilele urmatoare

  Gold & Co. London, o companie specializata pe prelucrarea de metale pretioase si placarea cu aur a produselor populare, in special iDevice-uri, a publicat pe propria pagina Facebook o poza in care vedem primele terminale iPhone placate cu aur. Fara a spune exact cat costa fiecare dintre cele trei terminale iPhone 5S placate cu aur, compania britanica urmeaza sa le puna oficial in vanzare pe data de 27 septembrie in cadrul World Luxury Expo, care va fi organizata in Emirates Palace din Abu Dhabi. Britanicii obisnuiesc sa lanseze produse noi in cadrul unor expozitii de acest gen, iar in general preturile produselor sunt de cateva mii de dolari si atrag destul interes.

World’s First 24kt Gold, Rose Gold & Platinum iPhone 5S from Gold & Co. London. Launching today with official public unveiling at the World Luxury Expo at Emirates Palace Abu Dhabi on Friday 27th of September.

  In ciuda preturilor de vanzare mari, niciunul dintre terminale nu va fi mai scump decat terminalul iPhone 5S auriu cumparat intr-o licitatie eBay la pretul de 10.100$, asa ca orice oameni bogati prezenti in Abu Dhabi vor avea un iPhone 5S mai ieftin dar mai pretios/frumos decat cel vandut pe eBay.