SloPro promite sa ruleze clipuri video cu 1000 fps-uri pe secunda, vă va plictisi teribil

  Ieri v-am prezentat o lista cu aplicatii care va pot oferi posibilitatea de a inregistra clipuri video slow motion chiar si fara un terminal iPhone 5S, iar printre ele se afla, desigur, si aplicatia SloPro. Aplicatia poate inregistra fara probleme clipuri video la 120 frame-uri pe secunda, exact cum face deja terminalul iPhone 5S, insa dezvoltatorii sai spun ca ea ofera si ceva suplimentar, posibilitatea de a vizualiza clipuri video la 1000 fps. Trebuie inteleasa aici nuantarea, deoarece aplicatia nu inregistreaza clipurile video la acel framerate, ci doar aplica un efect peste clipurile video inregistrate deja, el plictisindu-va teribil.

  Credeti-ma ca a vizualiza clipuri video la 1000 de frame-uri pe secunda este o experienta plictisitoare, exceptand cazurile in care vizualizati o explozie, sau un eveniment cu adevarat grozav, deoarece lucrurule se petrec extrem de greu la aceasta viteza. Separat de acest lucru, aplicatia pare sa si reduca partial calitatea clipurilor video dupa implementarea efectului de vizualizare cu framerate mare, iar pretul de 3.6 cerut de catre dezvoltatori este mare, insa fara a plati nu puteti salva nici clipuri video la 120 de frame-uri pe secunda.

Pretul initial:
Numele:
SloPro – 1000fps Slow Motion Video

Gratuit

s





Developer: Sand Mountain Stu…
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: The #1 Slow Motion Video App on iTunes

Shoot video at a high speed then play it back in sllloooooww motion. Just added–SUPER SLOW MOTION 1000FPS–it will blow your mind!

___________________

Featured by…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.1 Mb