iOS 7.0.3 va rezolva problemele de functionalitate ale iMessage

  Ieri v-am spus ca iOS 7.0.3 a fost trimis de catre Apple spre partenerii sai pentru testare inaintea lansarii oficiale prin intermediul iTunes, iar acum afla ce anume va rezolva aceast update al sistemului de operare. Compania Apple a declarat pentru cei de la Wall Street Journal ca este constienta de faptul ca anumiti posesori de iDevice-uri au probleme in a trimite mesaje prin intermediul sistemului iMessage si ca un update al iOS va rezolva problema. Avand in vedere ca iOS 7.0.3 a fost trimis ieri spre testare finala catre pateneri, nu ne putem gandi decat ca aceasta versiune a sistemului de operare va fi lansata pentru a repara problema.

We are aware of an issue that affects a fraction of a percent of our iMessage users, and we will have a fix available in an upcoming software update. In the meantime, we encourage any users having problems to reference our troubleshooting documents or contact AppleCare to help resolve their issue. We apologize for any inconvenience this causes impacted users.

  Desigur ca exista sansa ca Apple sa astepte pana la iOS 7.1 pentru a oferi utilizatorilor rezolvarea de care au nevoie, insa ar putea trece luni de zile pana atunci si cred ca Apple vrea ca totul sa revina la normal cat se poate de repede. Avand in vedere declaratia de astazi a celor de la Apple, ne putem gandi ca noua versiune a sistemului de operare si-ar putea face aparitia in cursul acestei saptamani, sau la inceputul saptamanii viitoare, totul in functie de modul in care decurg testele la utilizatorii selectati.

  Daca totusi nu doriti sa asteptati pana la lansarea iOS 7.0.3 pentru a va rezolva problemele, acest articol v-ar putea ajuta.

7 COMENTARII

  1. Sper sa rezolve si problema cu 3gu, pe 4s decodat cu gevey nu mai merge netu pe cartela.
    Pe 6.1.3 mergea perfect. Imi pare rau ca am facut update

  2. @zaone nu mai gasesc in app store app idevice, nici macar la Purchased cum ai mai mentionat intr un articol precedent.. ce este de facut ? multumesc!

  3. @zaone am avut-o dar nu este nu stiu de ce, data trecuta dupa restore am gasit-o, acum nu este. Daca accesez idevice.ro de pe ios 7 safari nu mai apare sa instalez aplicatia, foarte ciudat.
    multumesc pentru raspuns!

  4. @Radu nu mai functioneaza pentru ca nu mai ai facute setarile APN si nu le poti edita! cauta pe net, exista un site care iti face automat setarile sau mai bine da click aici ca sa nu mai cauti!

  5. @enigma referitor la aplicatiile cumparate cu un cont de icloud nu le mai tine minte nici maxar pe cele care le cumperi acum 1 min am observat si eu acest bug de soft sau cel putin nu ti le mai arata iar referitor la cei gevey sim sau rsim pregatiti-va sa va luati adio de la idevice-uri de la anul deja au imbunatatit foarte mult localizarea exacta a unui device pierdut sau furat deci il gasesti imediat iar decodarile cu gevey nu vor mai merge decat cele oficiale

  6. Cu SMS restrictionat si setat doar pentru a trimite iMessage catre un posesor de idevice, atunci cand mi-am oprit datele pe propriul terminal a plecat totusi ca SMS in GSM.. 🙂 Pre Pay Orange, iOS7, iphone 4. Are cineva idee cum se poate asa ceva? 🙂