Rata de utilizare a WhatsApp Messenger scade intr-un ritm alert

  WhatsApp Messenger este una dintre cele mai populare retele de mesagerie text de pe glob, insa cota sa de piata in SUA a inregistrat o constanta scadere in ultimele 3 luni de zile. Avand in luna mai o cota de piata de 9.25%, aplicatia a ajuns acum la 7.97%, scaderea fiind importanta din cauza numarului foarte mare de utilizatori ai aplicatiei. Statisticile se refera doar la SUA si vorbim cel mai probabil despre milioane de consumatori care acum nu mai utilizeaza aplicatia, motivele sunt variate si din pacate necunoscute deocamdata.

  Separat de aceasta reducere a activitatii, aplicatia a disparut si din topul aplicatiilor gratuite din App Store, aceasta modificare a pozitiei avand legatura cu schimbarea algoritmilor in baza carora sunt afisate aplicatiile in topurile App Store. Disparitia WhatsApp Messenger din topul App Store SUA are cel mai probabil o legatura directa cu reducerea activitatii utilizatorilor in aplicatie si pe termen lung cei de la WhatsApp ar putea avea foarte multe de pierdut, mai ales ca aplicatii noi si mult mai interesante apar pe piata, Libon fiind una dintre ele.

  Informatiile despre rata de utilizare a WhatsApp Messenger sunt furnizate de catre Onavo, un serviciu specializat pe optimizarea traficului facut de catre iDevice-uri.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.3 Mb