OS X Mavericks permite blocarea numerelor de telefon si a Apple ID-urilor utilizate pentru FaceTime si iMessage

  Apple a prezentat OS X Mavericks in cadrul WWDC 2013, iar de atunci si pana acum a implementat cateva functii noi in aceasta versiune a sistemului de operare pentru Mac-urile comercializate in Apple Store-uri. Una dintre ele este imprumutata din iOS 7 si permite blocarea numerelor de telefon/ a Apple ID-urilor utilizate pentru FaceTime si iMessage. iOS 7 Block este denumirea aleasa pentru sistemul de operare al iDevice-urilor, iar in OS X Mavericks ea functioneaza in exact acelasi mod precum in iOS 7, deci cei care va voi suna/trimite mesaje nu va vor putea contacta, iar partea interesanta este ca iCloud sincronizeaza acest blacklist intre iDevice/Mac-uri.

  Apple a lansat versiunea GM a OS X Mavericks in cursul noptii trecute si se speculeaza ca pana la sfarsitul lunii versiunea finala ar trebui sa fie lansata pana la sfarsitul acestei luni, undeva in perioada 23 – 25 octombrie.

3 COMENTARII

  1. @Zaone,ai cumva idee cand se lanseaza noua linie de macbook pro?Vreu sa-mi cumpar unul si as vrea sa-l iau de ultima generatie mai ales ca o sa vina si cu Mavericks instalat.