Apple incepe sa testeze primele build-uri ale OS X 10.10 Syrah si OS X 10.9.1 Mavericks

  Saptamana trecuta v-am spus ca OS X 10.10, nume de cod Syrah, este deja in proces de dezvoltare la compania Apple, iar in cursul noptii trecute primul build a fost oferit angajatilor pestu testare. Procesul de dezvoltare al acestei noi versiuni a OS X este abia la inceput si desi Apple ar intentiona sa modifice design-ul sistemului de operare pentru a implementa multe elemente prezente in iOS 7, deocamdata compania nu a facut un asemenea pas, insa pe parcurs o va face si noi vom afla exact ce ni se pregateste.

  Separat de Syrah, Apple lucreaza deja la OS X 10.9.1, primul update care va fi lansat pentru OS X Mavericks-ul, care deocamdata nu este disponibil pentru download. Acest update ca rezolva buguri si alte probleme de functionare ale sistemului de operare, el urmand a fi lansat la cateva saptamani de zile distanta de OS X Mavericks, insa deocamdata nu este pregatit pentru a fi oferit publicului. In concluzie, Apple pregateste deja versiuni viitoare ale OS X, Syrah va fi lansat in 2014 si primul update pentru Mavericks va ajunge el mai probabil in noiembrie/decembrie la noi.

4 COMENTARII

  1. Am si eu o mica nelamurire, daca Apple vrea sa lanseze 10.9.1 pentru a repara bug-uri, de ce nu le repara acum in 10.9, cat inca nu este lansat publicului?