iPhone 4S are probleme cu utilizarea functiei Wi-Fi dupa instalarea iOS 7

  Fiecare update major pentru iOS aduce probleme pentru utilizatori, iar in cazul iOS 7 vorbim acum si despre probleme in a utiliza functia Wi-Fi a terminalelor iPhone 4S. Un thread al forumurilor Apple, care are destul de multe raspunsuri publicate in ultimele zile, ne da de inteles ca exista destule persoane care nu se mai pot conecta la retele Wi-Fi dupa instalarea iOS 7. Problema se manifesta prin dezactivarea butonului Wi-Fi, utilizatorii nemaiputand interactiona cu el in vreun fel pentru a activa posibilitatea de a se conecta la retea.

  Problema pare sa afecteze inclusiv unele terminale iPhone 5 sau tablete iPad 2/iPad 3/iPad Mini, iar unele rezolvari includ plasarea terminalului in frigider pentru a se raci, sau resetarea setarilor de retea. Aceleasi probleme au fost intalnite in cazul fiecarui update de la iOS 3 incoace, iar eu va spun ca un iPhone 3G a refuzat sa se mai conecteze la retelele de telefonie mobila dupa ce i-am instalat iOS 3. Din pacate Apple are aceleasi probleme anual si nu reuseste sa le rezolve, diverse explicatii fiind oferite pentru ele, insa in final niciuna nu rezolva problema de fond.

  Daca aveti un terminal cu aceasta problema mergeti cu el la garantie, deoarece aceasta este singura cale de a rezolva definitiv problema.