Apple va transmite LIVE in Londra conferinta de prezentare a iPad 5 si iPad Mini 2

  In cursul serii trecute compania Apple a anuntat oficial organizarea unui eveniment media pe data de 22 octombrie, iPad 5 si iPad Mini 2 urmand sa fie prezentate lumii intregi. Spre deosebire de evenimentul pentru iPhone 5S si iPhone 5C, Apple pare sa fi luat decizia de a transmite LIVE evenimentul acesta catre presa si angajatii sai din Londra. Separat de acest lucru, Apple va transmite LIVE evenimentul sau si angajatilor Apple Store-urilor din SUA, deci vorbim despre o transmisiune la scara larga, care ar putea avea loc si pentru public.

  Dupa evenimentul din 10 septembrie Tim Cook a afirmat ca limitarile locatiei in care s-a desfasurat prezentarea nu au permis transmiterea globala a evenimentului, insa acum s-ar putea sa vedem in direct tot ceea ce are Apple sa ne prezinte. In mod normal Apple anunta chiar in ziua evenimentului daca il va transmite in direct sau nu, asa ca vom avea de asteptat pana atunci pentru a sti sigur daca vom vedea LIVE iPad 5, iPad Mini 2, MacBook Pro si Mac Pro.

  Indiferent de intentiile celor de la Apple, nu uitati ca martea viitoare va astept aici incepand cu ora 19:30 sa discutam despre tot ceea ce va prezenta compania, iar aplicatia iDevice.ro va va tine la curent cu tot ceea ce trebuie sa stiti!

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb