Tablete iPad si iPhone-uri resigilate disponibile la preturi demne de luat in seama

  Va explicam saptamana aceasta care este situatia terminalelor refurbished/reconditionate, resigilate in dictionarul celor de la eMAG. Desi retailerul din Romania foloseste o denumire diferita pentru produsele sale, in mare vorbim despre unitati care au fost comandate, utilizate o anumita perioada si returnata de catre clienti fara ca dispozitivele sa fie reparate. Avand in vedere ca aceste unitati sunt mai ieftine decat cele normale, cei de la eMAG ruleaza o “promotie” in momentul de fata, permitand achizitionarea acestor produse la preturi mai mici decat cele normale.

  O gama variata de tablete iPad este disponibila in cadrul promotiei celor de la eMAG si pe toate le puteti gasi in aceasta pagina, iar daca sunteti in cautarea unui iPhone, atunci in aceasta pagina veti gasi cateva terminale disponibile la preturi atractive.

9 COMENTARII

  1. bogdan stefan: Extrem de scumpe? Asta e o exagerare, daca aveau preturile normale, poate.
    @Danmarc: La care dintre ele e pretul mai mare, if you please?

  2. Zaone nu mai promova nesimtirea de la emag. Stiu ca ai o legatura oarecare cu ei asa cum e cea cu Orange. Dar totusi. Nu e ok sa spui ca sunt bune de luat in considerate. Parerea mea. Oricum preturile astea sunt absolut enorme pentru tara noastra.

  3. Intre 2.500 si 2.700(poate si mai putin) lei costa un iphone 5s cu tot cu transport din SUA, iar un iphone 5 nu sare de 1800 lei,trebuie sa fii redus mintal sa ti iei unul de la emag sau orice alt magazin romanesc.