Cosmote vs Orange vs Vodafone Romania – ofertele oficiale pentru iPhone 5S si iPhone 5C

  iPhone 5S si iPhone 5C sunt disponibile pentru achizitie la Cosmote, Orange si Vodafone, Orange epuizand stocul initial pentru magazinul sau online, Vodafone avand in continuare terminale in stoc, Cosmote neavand magazin online. Desi a durat 12 ore pentru ca operatorul Cosmote sa-si publice oferta pentru iPhone 5S, in cursul acestei amiezi ea a devenit publica si in baza sa putem ne putem face o imagine cat se poate de clara clara in legatura cu ofertele operatorilor pentru abonamentele recomandate cu aceste terminale.

  Multi dintre voi vor incepe sa intrebe care dintre operatori face cea mai buna oferta, insa raspunsul la aceasta intrebare este extrem de subiectiv. Alegerea unuia sau a altuia dintre cei trei operatori tine in primul rand de reteaua in care utilizati terminalele, de reteaua in care aveti cei mai multi prieteni, de banii pe care ii alocati pentru achizitie si de tipul de abonament dorit. Oferta cea mai buna este cea care se potriveste cel mai bine cu nevoile voastre, iar cei care compara mere cu pere si minute cu minute fac o greseala.

  In imaginile de mai jos aveti listata oferta Vodafone pentru iPhone 5S(16 in partea de sus a imaginii si 32 GB in partea de jos) si iPhone 5C, iar asa va puteti face o idee in legatura cu ceea ce vi se potriveste, abonamentele RED fiind recomandate de catre operator pentru achizitionarea noilor terminale. Toti cei 3 operatori ofera conectivitate 4G LTE pentru ambele terminale, toti acopera Bucurestiul, unii mai mult, altii mai putin, insa doar Cosmote comercializeaza terminale decodate, chiar si la abonament.

31 COMENTARII

  1. Dupa parerea mea la cosmote este cel mai avantajos… free s nu e mare bataie de cap dar cei drept trebuie un buget mai mare la inceput

  2. Am luat acum din Promenada 5s argintiu de 16GB la 450 de euro (cu discount 30 de euro) la abonament reds 29 pe 2 ani. Cea mai buna oferta din toti operatorii dupa parerea mea.

  3. La liber de departe cel mai bun pret la Cosmote!Este singura care il vinde necodat.La Orange si Vodafone mai adaugati 100 euro decodatul!!

  4. Cu ce te deranjeaza decodatul daca tot platesti abonamentul 2 ani?.dupa perioada contractuala ti-il decodeaza fara plata.

  5. @adi: nu e adevarat,la vodafone e 50 euro decodatul in perioada contractula si 10 euro dupa expirarea ei,o fi la portocala 100 coco,ca aia-s mai banditi.

  6. Mai te dai si Mrunivers.La liber nu faci niciun abonament !Tocmai asta e ideea ,iei telefonul si te abonezi unde vrei cand vrei!

  7. @MrUnivers: Vezi ce bine e sa vorbesti fara sa te interesezi? La Cosmote pana acum orice telefon mi-am luat era decodat (indiferent de abonament) iar la Vodafone si la Orange decodatul la sfarsitul perioadei contractuale te costa aproximativ 10 euro. Prietenii stiu de ce…:)

  8. Parerea mea e ca ORANGE-ul e mai rau ca bisnitzarii care aduc iPhoane de afara !!!

    mai bine il iau de la bisnitza decat de la orange … si au un semnal de zici ca esti in beci si tu de fapt esti in mijlocul orasului !!

  9. Pentru net:Orange/Pentru minute nelimitat:Vodafone si Cosmote.Personal as alege Cosmote,desi acum folosesc Orange+Vodafone.Dar fiind detinator de iP5 nu vad rostul trecerii la iP5S.

  10. Neverlock este echivalent cu decodat oficial, adica accepta cartela oricarui operator si i se poate face upgrade de software fara a pierde decodarea.

  11. @ehehei nu e nicio diferenta.Merg la fel doar ca daca duci un iPhone deblocat de pe o retea la garantie ai mari sanse sa primesti unul blocat in reteaua initiala.