iPhone 5C ajunge la iDevice.ro

  Desi este disponibil pe piata de ceva vreme, iPhone 5C ajunge in sfarsit la iDevice.ro pentru cateva zile de testare. Desi cam toata lumea a criticat Apple din toate partile pentru terminal, prima mea impresie legata de el este pozitiva, dispozitivul aducandu-mi aminte de iPhone 3G/3GS. Plasticul carcasei este lucios, alunecos, insa culorile arata foarte bine si se potrivesc aproape perfect cu wallpaper-urile utilizate de catre Apple impreuna cu iOS-ul acestor terminale, acest lucru contand extrem de mult pentru multe persoane.

  In rest, vorbim despre un iPhone 5 cu o carcasa din plastic si o baterie ceva mai buna, iPhone 5C fiind un frate mai mare pentru vechiul dispozitiv al celor de la Apple. Mai mult decat atat nu va pot spune despre terminal, imi place culoarea albastra aleasa de catre Apple pentru el, mi-am dorit de mult un iPhone de o asemenea culoare si acum am macar ocazia de a ma juca putin cu el. Imi vine greu sa cred ca va reusi cineva sa detroneze preconceptiile in legatura cu acest terminal, insa el trebuie vazut si atins inainte de a va face o parere definitiva despre el.

  Acestea fiind spuse, le multumesc celor de la Orange Romania pentru terminal, el fiind disponibil in oferta operatorului inca de aseara, iar aici puteti afla cat costa.