iPhone 5S si iPhone 5C – in ce magazine ale operatorilor de telefonie mobila gasesc unitati disponibile pentru achizitie? – articol actualizat constant

  iPhone 5S si iPhone 5C sunt disponibile pentru achizitie in magazinele online ale operatorilor, sau cel putin au fost, deoarece Orange a epuizat stocul initial deja. Chiar daca online nu veti gasi unitati disponibile, operatorii au trimis un stoc de terminale si catre magazinele din tara, Cosmote fiind operatorul cu cele mai multe unitati disponibile din acest punct de vedere. In provincie nu va pot spune exact unde veti gasi terminale, insa in magazinele operatorilor(Germanos in cazul Cosmote) din urmatoarele orase aveti sanse mari sa cumparati ceva: Iasi, Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Bacau.

  Trecand la Bucuresti, voi vorbi despre fiecare operator in parte, capitala fiind intotdeauna privilegiata.

  • Orange Romania – magazinul din Victoriei(Europa House), magazinele din Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Concept Store-ul din Universitatii si probabil cel din Sun Plaza.
  • Vodafone Romania – magazinele din Plaza Romania, AFI Palace Controceni si cel din Baneasa Shopping City ar trebui sa aiba unitati disponibile, cel din Sun Plaza si altele de prin oras oferindu-va sanse mici.
  • Cosmote Romania – magazinul din Magheru(Piata Romania) si magazinele Germanos de prin mall-uri/centre comerciale ar trebui sa aiba unitati in stoc, avand in vedere ca doar prin ele se face distributia.

  Mall-urile se deschid incepand cu ora 10:00, asa ca aveti timp sa ajungeti la unul pentru a face o achizitie. Informatiile de mai sus sunt simple presupuneri avand in vedere ca niciunul dintre operatori nu a oferit liste cu magazine in care sunt disponibile terminale. iPhone 5C va fi disponibil cam oriunde doriti voi, asa ca nu va faceti griji.

  Daca gasiti unitati disponibile in diverse magazine din orasele romanesti, va rog sa lasati un comentariu si articolul va fi actualizat in consecinta pentru a da si altora posibilitatea de a achizitiona unitati.