Aplicatia iMovie inca este incapabila sa editeze clipuri video slow motion inregistrate cu iPhone 5S

  Saptamana aceasta compania Apple a lansat o noua versiune a aplicatiei iMovie pentru iDevice-urile noastre, implementand o multitudine de noutati, insa printre ele nu se regaseste si optiunea de a edita clipuri video slow motion pastrandu-le viteza de redare. Editand clipurile video folosind optiunile standard, la salvare acesta va rula la viteza normala a oricarui clip video inregistrat pe iDevice-urile voastre, iar daca utilizati optiunea de reducere a vitezei, disponibila in aplicatie, nu veti obtine acelasi efect.

  Nu pot sa inteleg de ce nu ofera Apple in aplicatia iMovie optiunea de redare a clipurilor video in slow motion si editarea lor pastrandu-le calitatea, insa partea buna este ca aplicatia Camera Roll contine aceasta optiune. Utilizand editorul standard al aplicatiei puteti edita clipurile video slow motion fara a le afecta proprietatile, asa ca uitati de iMovie pentru acest procedeu.

Pretul initial:
Nume:
iMovie

4.49

s





Developer: iTunes S.a.r.l.
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: iMovie puts everything you need to tell your story at your fingertips, with a beautifully streamlined interface and Multi-Touch gestures that let you enjoy your videos like never before. Browse your video library, quickly share favourite moments, and crea…


Dimensiunea aplicatiei este: 605.5 Mb