iPhone 5S intra in oferta eMAG, Vodafone are in continuare unitati disponibile

  La scurt timp dupa includerea terminalului iPhone 5C in propria ofeta, cei de la eMAG au luat decizia de a introduce si terminalul iPhone 5S, listandu-l ca indisponibil pentru achizitie. eMAG este unul dintre resellerii autorizati de produse Apple si era perfect normal sa comerializeze ambele modele ale noilor iPhone-uri, insa cererea foarte mare din intreaga lume ii forteaza sa listeze terminalul ca fiind indisponibil pentru achizitie.  Partea si mai proasta este ca pretul sau de cumparare este mai mare decat cel al Orange Romania si Vodafone(pret standard) cu 50/100€, aceasta situatie fiind inedita. In aceasta pagina gasiti toate modelele de terminale iPhone 5S comercializate de catre eMAG.

  De la eMAG trecem la Vodafone, operatorul de telefonie mobila avand in continuare terminale iPhone 5S de 16 GB si 32 GB disponibile pentru achizitie. Desi cei de la Orange au epuizat intregul stoc in doar 8 ore de la lansare, cei de la Vodafone inca au terminale disponibile pentru achizitie la o zi si jumatate dupa lansarea oficiala, asa ca daca inca doriti sa achizitionati un dispozitiv o puteti face. Nu se stie daca Vodafone inregistreaza cerere extrem de mica pentru terminal, sau pur si simplu are mai mult stoc decat altii, dar va las pe voi sa speculati.

5 COMENTARII

  1. Cred ca are stocul chiar mai mic decat Orange dar cum sunt nesimtiti la preturi sunt penalizati. Astept stocul la Orange sa iau unul de 32GB la liber

  2. Vodafone inca are telefonul pe stoc din cauza ofertei limitate de abonamente, care dupa ce ca sunt si putine mai sunt si prost configurate (vezi Red 29 vs. Pantera 31 de ex). Sunt client vodafone de multi ani si ma gandesc sa ma portez la orange pt a-mi lua un 5s cu pantera 23 sau 31.

  3. Zaone nu tu spuneai sa nu comparam mere cu pere?Adica oferta de la Emag care vinde telefonul decodat si Orange sau Vodafone care il vand BLOCAT!Decodarea costa 100 de euro!!

  4. @adi, Orange si Vodafone le decoadeaza gratis daca le iei fara abonament. Eu de asta stateam si imi faceam griji. dar nu costa nimic.