Blackberry ridica limiarea privind inregistrarea conturilor BBM

  BBM, sau Blackberry Messenger, este disponibil de saptamana trecuta in App Store, inregistrand peste 10 milioane de instalari in doar o singura zi pe platformele iOS si Android OS. Popularitatea serviciului a fortat compania canadiana Blackberry sa lanseze aplicatiile cu un sistem de asteptare pentru inregistrare, astfel ca unii utilizatori au fost nevoiti sa astepte pana la 48 de ore pentru a isi putea face un cont si a accesa aplicatia. Ei bine, incepand de astazi acest lucru nu mai este valabil, Blackbrry permitand oricui sa se inregistreze in platforma BBM direct din aplicatie.

  Schimbarea a fost anuntata de catre cei de la Blackberry prin intermediul unui tweet publicat pe reteaua de socializare Twitter, iar acum orice persoana intersata sa utilizeze BBM poate descarca aplicatia in terminal si isi poate face direct cont.  BBM pentru iOS si Android OS este disponibila gratuit in App Store si Google Play. Daca sunteti interesati sa aflati cum puteti utiliza BBM pentru iOS, atunci in acest articol veti gasi cateva tutoriale video facute de catre cei de la Blackberry.

Pretul initial:
Numele:
BBM

Gratuit

s





Developer: BlackBerry Limited
Categoria: Social Networking


Descriere: The OFFICIAL version of BBM is now here for iPhone. Get the real BBM app for the best way to connect with friends and family. Download it now.

Chat with friends on iPhone and other smartphones
BBM lets y…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.7 Mb