Tim Cook confirma indirect posibila lansare a iWatch in cursul anului viitor

  In cursul conferintei audio pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q4 2013, Tim Cook a oferit cateva raspunsuri interesante jurnalistilor prezenti prin telefon la discutii. Intrebat despre ce produse noi vor fi lansate anul viitor, Tim Cook a afirmat ca Apple pregateste lansarea unor noi categorii de produse in cursul anului viitor si de aici putem specula. Practic o noua categorie de produse ar fi smartwatch-urile sau televizoarele, diversi analisti afirmand in repetate randuri faptul ca Apple urmeaza sa lanseze un iWatch, dar si un televizor.

If you look at the skills Apple has, from hardware to software to services and an incredible app ecosystem, this set of things are very very unique. We obviously believe we can use our skills in building other great products that are in categories that represent areas that we do not participate today.

  Desigur ca nu ne limitam doar la atat, mai ales ca anul acesta Apple a implementat procesoare de 64 de biti si cititoare de amprente in iDevice-urile sale. Ne putem astepta ca anul viitor sa vedem o gama si mai larga de produse disponibile pentru utilizatori in baza acestor componente, iar un iWatch ar putea beneficia de un cititor de amprente implementat sub ecran, asta daca Apple va avea tehnologia disponibila. In concluzie, ne putem astepta ca Apple sa atace noi piete anul viitor, ramane sa vedem care vor fi acestea.

2 COMENTARII