Tim Cook confirma stocurile extrem de reduse ale iPad Mini cu Ecran Retina

  Zilele trecute v-am spus ca iPad Mini cu Ecran Retina urmeaza sa fie disponibila in cantitati limitate in perioada lansarii de la sfarsitul lunii viitoare, iar Tim Cook a confirmat in cursul noptii trecute acest lucru. Conform CEO-ului  Apple, compania nu stie deocamdata daca va avea stocuri suficiente ale acestui produs pentru lansarea sa oficiala si perioada sarbatorilor de iarna, cererea pentru micuta tableta fiind extrem de mare, mai ales ca Apple a implementat in sfarsit un Retina Display in ea.

  Utilizarea unui Retina Display in iPad Mini a reprezentat o miscare curajoasa dar necesara din partea celor de la Apple, iar acum compania trebuie sa isi forteze partenerii sa produca indeajus de multe ecrane pentru tableta. Daca acest lucru se va intampla sau nu vom afla in lunile urmatoare, insa daca doriti o tableta iPad Mini cu Ecran Retina, ar fi bine sa aveti banii pregatiti pentru lansare. Avand in vedere ca iPad Air va fi lansata vineri in Romania, chiar din primul val de lansari, ma astept ca si iPad Mini cu Ecran Retina sa fie disponibila in tara noastra tot in primul val de lansari.

  In directa contradictie cu problemele stocurilor pentru iPad Mini cu Ecran Retina, iPad Air va fi disponibila in cantitati suficiente pentru cei care vor dori sa cumpere tableta.