Apple le cere dezvoltatorilor sa nu utilizeze versiunea aurie a iPhone 5S pentru a isi promova aplicatiile

  Daca sunteti dezvoltatori de aplicatii pentru iOS, atunci probabil sunteti familiari cu limitele impuse de catre Apple in ceea ce priveste dezvoltarea si promovarea aplicatiilor pentru iDevice-urile sale. Compania a interzis pana de curand utilizarea de iDevice-uri albe in materialele promotionale ale aplicatiilor publicate in App Store, insa si-a schimbat atitudinea cu doar cateva saptamani in urma. Desi nu a impus limitarea in orice cazuri, Apple se putea folosi de ea cand avea o aplicatie pe care nu o agrea si o putea retrage rapid din App Store.

Feature only the most current Apple products in the following finishes or colors: iPhone 5s in silver or space gray, iPhone 5c in white or blue, iPad Air in silver or space gray, and iPad mini in silver or space gray. If multiple Apple products are shown, display them in the correct relative sizes.

  In ciuda schimbarii atitudinii vis-a-vis de utilizarea imaginilor iDevice-urilor sale, compania nu permite utilizarea versiunii aurii a iPhone 5S sau cele roz/galbene/verzi ale iPhone 5C in materialele promotionale ale aplicatiilor. In ciuda faptului ca versiunea aurie a iPhone 5S s-a dovedit a fi cea mai dorita si cea mai greu de gasit, compania Apple un vrea ca ea sa apara in materialele promotionale ale aplicatiilor, semn ca anul viitor iPhone 6 ar putea fi disponibil intr-o alta culoare.