iPad Air vs Google Nexus 7 intr-un test al performantelor (Video)

[youtube]http://youtu.be/sgZc-UoQ3p4[/youtube]

  Desi nu are Google Nexus 7 ca si competitor direct, tableta iPad Air a celor de la Apple a fost comparata in clipul video de mai sus cu produsul companiei americane Google. Dupa cum era de asteptat, testele facute saptamana trecuta anuntand acest lucru, iPad Air depaseste Google Nexus 7 din toate punctele de vedere cand vine vorba de performante, insa acest lucru era de asteptat, chiar daca tableta companiei Google functioneaza cu ajutorul unui procesor quad-core.

[youtube]http://youtu.be/Q3yIVzut1dk[/youtube]

  In clipul video de mai sus aveti o comparatie facuta de catre iDevice.ro cu iPad 3 pentru a va putea face o idee in legatura cu diferentele sesizabile pe partea de browsing.

8 COMENTARII

  1. La performante sunt cam egale vad … singura mare diferenta e la testul cu html cu omuletul acela, dar am vazut ca se misca incet pe android in general indiferent de configuratie (desi in experienta de zi cu zi nu stiu daca conteaza acele teste) … iar la pret nu cred ca poate exista comparatie pentru ca un ipad air e cam de 2.5 ori mai scumpa ca un nexus 7 … dar cred ca nexus 7 e din categoria ipad mini !!

  2. pe segment de pret nu e egalitate : Nexus 7 e in jur de 1000-1100 lei si iPad air 2300-2400 ,iar ipad mini retina va costa undeva la 1750-1850 lei deci la raport calitate pret Nexus 7 este imbatabil .

  3. asta cu experienta e irelevanta ios are crash-uri ca si androidul deci nu este un sistem perfect are si el de fel multe lipsuri nu am chef sa le enumar , ne omoara snobismul si incapatanarea asta e ca la prostiile alea fanboy cu consolele xbox si ps, cum apare si in articol este o super tableta iar pretul este foarte bun judecand dupa rezultate aproape egalitate intre ele !!!

  4. @frantz , lasa nucrurile asa cum sunt și nu mai innota impotriva curentului ca oricum nu vei schimba nimic.
    Daca intri pe forumul de la Logan ai sa observi ca orice alta mașină e varza.
    Important e sa intri pe acest blog tehnologic si sa absorbi informatia de care ai nevoie.
    Cea mai buna mașină/cel mai bun telefon este aceea/acel pe care ti-o/ti-l permiti.
    Oricum articolul nu este relevant pt ca se compară mere cu pere.
    Competitorul direct pt google nexus 7 era ipad mini, care era total depășită din majoritatea punctelor de vedere.
    Proporția s-a inversat cand pe piață a aparut ipad mini cu retina display care a surclasat nexus 7.
    Trebuie evitate pe viitor articole de acest gen ce induc cititorii in eroare.

  5. zaone aici ai dat-o in bara la faza cu pretul si experienta … pai cum sa nu conteze pretul cand poti sa faci cel putin aceleasi chestii pe o tableta care se misca la fel de bine? cand zici experienta la ce te referi? la icoane? la meniul settings? ca browsing, jocuri, filme, email poti sa faci pe oricare dintre ele la aceeasi viteza … nu mi se pare ca nexus ar fi cu ceva mai prejos in orice altceva in afara de testul ala cu omuletul pe care oricum nu -l foloseste nimeni in daily use …