Apple reuseste sa acopere o parte din cererea globala pentru iPhone 5S, vestile sunt bune pentru Romania

  In cursul noptii trecute compania Apple a modificat timpii de livrare pentru terminalele iPhone 5S, injumatatind perioada in care un produs comandat ajunge efectiv la client. Acum compania americana listeaza in magazinele sale un timp de livrare de 1 – 2 saptamani de zile pentru noul model al iPhone, iar pe masura ce intram in luna decembrie timpii de livrare se vor reduce substantial. Reducerea acestor timpi de livrare va genera si o disparitie a cozilor din fata Apple Store-urilor, in unele tari oamenii asteptand in continuare sa achizitioneze un iPhone 5S, desi terminalul a fost lansat cu aproape 2 luni de zile in urma.

  In Romania iPhone 5S este indisponibil in oferta Orange Romania, Cosmote-ul are stocuri extrem de limitate si utilizatorii pot gasi cu greu o unitate disponibila, iar in cazul Vodafone lucrurile nu sunt cu mult mai bune. Totusi, avand in vedere ca Apple reuseste sa acopere mai bine cererea de pe piata, ne putem astepta ca noul terminal sa fie disponibil in cantitati mai mari si in tara noastra in urmatoarea perioada, asa ca va puteti pregati banii pentru a il achizitiona.

  In momentul de fata cei de la eMAG au iPhone 5S disponibil pentru achizitie, asa ca daca doriti sa aveti unul azi, aveti sanse mari sa va indepliniti dorinta, terminalele fiind disponibile in aceasta pagina.