Task switcher-ul din iOS 7 ne permite sa introducem text in aplicatii care nu sunt deschise in primul ecran

  Acum cateva saptamani v-am spus ca puteti inregistra poze cu iDevice-urile voastre chiar daca aplicatia Camera nu este deschisa in ecranul principal, task switcher-ul ajutandu-ne sa facem acest lucru. Acum va spun ca aceeasi procedura poate fi utilizata inclusiv pentru a introduce text in aplicatii, daca aveti o tastatura externa conectata la iDevice-ul vostru. Folosind aceasta metoda puteti tine o aplicatie deschisa in background in timp ce scrieti text in ea, iar in task switcher puteti vizualiza informatii disponibile intr-o alta aplicatie.

  Ideea intregii proceduri este ca aplicatia in care scriti sa nu fie inchisa, ci sa se acceseze task switcher-ul in timpul utilizarii, iar nicio alta aplicatie sa nu fie selectata intre timp din task switcher. Chiar daca apple nu ne da posibilitatea de a imparti ecranul iDevice-urilor in doua parti pentru a vizualiza mai mult continut, ideea de a putea utiliza o tastatura externa pentru a scrie texte in aplicatii in timp ce navigam prin task switcher pentru a vizualiza alte informatii este interesanta.

  Desigur ca toata aceasta procedura poate fi facuta numai in iOS 7, aceasta versiune a iOS fiind singura care are noul task switcher disponibil.