Descarca iOS 7.0.4 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  Cu doar cateva zeci de minute in urma compania Apple a lansat iOS 7.0.4 pentru iDevice-urile noastre, changelog-ul mentionand rezolvarea unui singur bug important care afecteaza posibilitatea de a efectua apeluri FaceTime. Update-ul este disponibil pentru toate terminalele companiei americane si poate fi instalat fie folosind iTunes si optiunile Restore/Update, fie accesand sistemul OTA Software Update prin meniul Software Update al aplicatiei Settings pentru iOS.

  Mai jos aveti link-urile de download pentru toate iDevice-urile care pot rula iOS 7.0.4:

48 COMENTARII

  1. acum cateva zile am trimes o replica la ce se vede mai sus zaoane precum ca am incercat s-a sun pe cineva di agenda mea de face time si am primit legatura cu totu si cu totu cu o persoana pe care nu o stiam si nici nu era in agenda mea deci concluzia au avut probleme serioase cu serverelelor mersi

  2. Am observat ca nu mai functioneaza aplicatia nativa “vremea” . In prima faza imi arata ca azi este miercuri , apoi am sters orasul setat si cand vreau sa reintroduc orasul nu gaseste nimic . Orice oras introduc nu gaseste . A mai intampinat cineva problema ? Asta cu noul update .

  3. La mine e un bug si mai nasol.Am Iphone 5s, am facut update la Ios 7.0.4 , am umblat la setari pentru mail,mai exact la notificari si a ramas blocat acolo. Cand vreau sa dau back se inchide aplicatia settings.Am dat restrart si acceasi problema. Ma puteti ajuta?

  4. eu as dori sa scoata functia de bluetooth si sa o inlocuiasca cu 3g-ul din sbsetings (lol ca nu stiu cum se keama kestia oficiala:)) ) ca poate or mai fi uniii carora le pica bateria ori nu au net “cu caru’)

  5. @Cipa, treci pe android, acolo ai tot ke vrey :))

    Din ce vad in comentarii, nu voi face inca update. Nu am folosit facetime niciodata

  6. salut zaone, stiu ca nu e pe tema dar ajuta’ma te rog, mi’a fost furat telefonul iPhone 5 IOS 7.1.3 vre’o sansa sa il mai pot recupera?

  7. La mine arata ca udate-ul este de 17,0 MB si in poze pe aici vad ca arata 37,8 MB. Este ok sau pozele nu sunt bune ? sau poate pentru ipad este mai mare…!!!

  8. @Maxx imi pare rau pentru tine dar din pacate sansele tale de al recupera sunt foarte mici :(((
    Cred ca niste informatii mici legate de setarile pe care le ai facute la telefon nu strica , dar cu fiecare minut care trece devine mai greu sa-l poti recupera 🙁

  9. Update OTA la 7.0.4 la iph4, 16GB .
    Aplicatia Weather functioneaza corect : pot adauga orase, ziua afisata/prognoza viitoare corecte.
    SI , in plus , rezolvat bug/compatibilitate prezente inclusiv pana la 7.0.3 in care aplicatia “My singing Monsters ” 🙂 nu functiona decat foarte rar ….

  10. @Maxx: Daca nu ai Find My iPhone activ, mergi acum la politie, roaga-i sa faca cerere la operator pentru localizare.
    @Seby: Dimensiunea depinde de la un device la altul, imaginea a fost facuta pe un iPhone 5S.
    @Marian: Nimic fara jailbreak.

  11. Ecranul a inceput sa prezinte diferite tonuri de verde la extremitati atunci cand este aprins, dupa acest update. Tonuri de verde care se sting in 2-3 secunde.

  12. Au cam dat cu nervii mei de pereti cu noul update. Aplicatia facetime tot are crashuri, doar ca acum mi se inchide instant, nu ca inainte de update, atubci ramanea coneciunea deschisa si nu se mai auzea nimic de nicio parte. Fluiditatea e cam conpromisa, pe anunite parti imi frameaza telefonul ( mai ales in multitasking). Incep sa-mi pierd rabdarea cu acest nou software. Personal, daca pana anul viitor nu rezolva problemele renunt la iphone. Am dat o poala de bani pe el si nu ma pot bucura mai deloc de el. O groaza de buguri, o groaza de aplicatii restrictionate ca sa ma tina bateria macar 5 ore in usage. Trist! Cu iphone 4s si 5 n-am avut astfel de probl. De cand am trecut la iph5s, nunai probleme!

  13. da @Stan Flocea Din Balta Alba, multumesc :))
    aveam activat Find My iPhone, insa ori telefonul e stins ori cartela scoasa si cum aveam cod de blocare slabe sanse sa il fi dibuit ei casa il deblocheze si sa se conecteze la o retea

  14. salutare. a facut cineva update la un iPone 5 decodat cu Gev0ey? am unul codat pe Japonia si in prezent merge cu os 7.0.2 cu un rsim( nu stiu ce model)… as face update-ul….dar sa un il fac iPod…:)))) multumesc

  15. Salut! problema mea dupa up date la ios 7 0 4 este ca se activeaza si se dezactiveaza singur VPN,si cand aveam ios 702 la fel facea ,ati putea sa mi spuneti ce importanta are vpn si cum se foloseste eventual o rezolvare? mersi

  16. I-am dat un restore si imi apare sa bag parola si userul fostului utilizator … ce pot sa mai fac ..? ca nu il mai gasesc pe fostu proprietar. ms

  17. Zaone, poti face un thread prin care utilizatori de iOS7 sa spuna ce imbunatatiri vad ei la ideviceuri de la update la update ?
    Suntem o gramada cu iOS 6.13 si mai jos !

  18. scuze ca te deranjez dar am o problema … am un ipad 4 , are ios 6.0.1 cu Jailbreack , si iam sters din cydia ceva care cred ca era imprtant … dupa mia aparut sa dau pe butonul restart springboard… iar apoi se da restart si numi arata nimic decat marul apple… iar acum nu mi se mai aprinde adica ramane tot cu marul ( cred ca sa sters safe mod) ma poti ajuta ?(si daca conectez ipad la itunes imi vede ipadu dar… pe displey la ipad tot nu trece de mar) mai esxista vreo solute sa fac cumva sa nu pierd jailbreakul? … te rog sa ma ajuti daca poti , mersi

  19. Salut , am si eu o problema , am iphone 4 si am facut update la 7.0.4 .Problema este ca nu mi se activeaza imessage si facetime . Cum se poate rezolva ?

  20. Salut , am iphone 4s decodat cu gevey , cand l-am luat rula 7.0.2 , si se misca perfect , am folosit toate apliicatiile si nici ura de vrun bug , iar dupa ce i-am dat up la 7.0.3 , au apArut incarcAri slowmotion a diverse aplicatii , si pt cateva secunde , chiar rulari slomotion + un bug ff enervant pa camera , de exemplu azi , am fost la ziua unui unchi si-am facut poze cu telefonu , dupa 3 – 6 poze nu se mai vedea nimic pe ecran , doar background-ul aplicatiei , iar la imagine nimic , negru a trebuit sa inchid aplicatia si s-o reaprind , si tot asa , pt ca bug ul A continuat , eu zic ca e de la ios , tu ce zici ? E de la ios sau de la iphone ? Si ce-mi sugerezi sa fac , eu as incerca sa fac un downgrade la 7.0.2 daca se poate , sau sa-mi pun 7.0.4 ? StimA

  21. Salut, am un iPhone 5 cu iOS 7.0.4 pe el. Azi mi-a dat notificarea aia ca am 20% baterie cand i-am dat pe dismiss imi arata ca am 3% dupa ce l-am pus la incarcat imi scria ca am 12 l-am scos imediat si l-am bagat iar, imi arata ca am 17%… Deci problema e de la telefon sau de la soft?
    Multumesc.

  22. Multumesc Zaone pentru raspunsul tau rapid, inca ceva ce am uitat sa specific mai sus, cateodata cand ascult muzica la casti si dau volumul mai incet sau mai tare el se duce singur la maxim, daca incerc sa il dau mai mic se duce la fel la maxim. Chiar daca ii scot castile la fel face. Dupa ce dau restart la telefon merge. Tot de la soft este nu?

  23. Salut, Am un iphone 4s, nu am acte la el, nu sunt primul proprietar. Daca fac update la soft sunt sanse sa-mi ceara vro parola sau sa mi-l blocheze?

  24. De ce? Ca nu-ti raspunde nimeni cand vrei tu? Nimeni nu e angajat aici sa-ti raspunda.
    Daca in Settings>iCloud e dezactivat Find my iPhone, n-o sa ceara apple id la activare.

  25. Ms mult ca mi-ai raspuns. Mai am cateva intrebari. Deci ce inseamna sa am icloud dezactivat : Configurari -> Icloud -> si aici imi cere id apple + parola. Asta ce inseamna ?
    Si faza cu Find my iphone n-am inteles-o.
    E primul meu iphone si nu sunt in tema cu cei de la apple + ios.
    Ms anticipat