Apple intentioneaza sa copieze o functie a Google Maps

  Va spuneam dimineata ca Apple intentioneaza sa utilizeze sistemul sau iBeacons pentru a imbunatati experienta de achizitionare a produselor din Apple Store-urile sale, insa aceasta este doar o foarte mica parte din ceea ce pregateste compania. Se zvoneste ca in iOS 8 urmeaza sa descoperim o multitudine de noutati importante pentru aplicatia Apple Maps, iar printre ele compania Apple intentioneaza sa includa si harti ale interiorului cladirilor, functionalitate disponibila deja in Google Maps.

In addition to the upcoming uses for Apple Stores, sources say that Apple is actively developing a new indoor mapping feature for a future version of iOS. This updated Maps application, which will also include public transportation information, could assist users in navigating through stores and buildings. It is possible that iBeacon transmitters could tie into this for providing information along navigated paths.

  Observati in imaginea de mai sus cum prezinta cei de la Google informatii despre interiorul cladirilor, iar Apple intentioneaza sa faca un lucru similar pentru Apple Maps-ul sau. Google a uimit extrem de multa lume prin implementarea acestui sistem si el este extraordinar de util in special in marile aeroporturi de pe glob, iar cei de la Apple nu se puteau abtine sa nu il aiba. Era destul de logic, ca Apple sa faca o asemenea miscare si lansarea iOS 8 pare a fi un moment oportun, acum ramane de vazut daca Apple va oferi ceva in plus fata de Google.