Apple le permite si romanilor sa doneze bani pentru ajutorarea victimelor taifunului care a lovit insulele Filipine

  Saptamana aceasta v-am spus ca Apple a publicat in iTunes Store o pagina speciala prin care le permite americanilor sa doneze bani catre Crucea Rosie pentru ajutorarea victimelor taifunului care a lovit insulele Filipine, iar acelasi lucru este posibil acum inclusiv din Romania. Printr-o pagina speciala a iTunes Store, companai Apple ne da posibilitatea de dona pana la 150 de euro catre Federatia Internationala de Crucea Rosie si Semiluna Rosie, intreaga suma donata de catre noi fiind trimisa direct in conturile organizatiei.

  Din cate stiu eu, aceasta este prima oara cand Apple ne ofera sa facem donatii prin iTunes inclusiv din Romania, iar daca sunteti interesati sa faceti o asemenea donatie, urmati acest link.

7 COMENTARII

  1. cea mai importanta parte: Creditul iTunes nu poate fi folosit pentru donatii. De ce? Mureau daca lasau chestia asta? Le este frica ca saracesc? Vor cu tot dinadinsul ca donatia sa se faca din buzunar si nu care cumva banii aia de pe voucheru iTunes sa nu se intoarca la ei.

    Asta spune multe.

  2. Offtopic @zaone iti functioneaza senzorul de la auto luminozitate (ios7.0.4) pe iphone5 sau iphone5c?
    Are cineva bug ul asta?
    Sau am eu telefonul defect? Am iphone 5c

  3. Daca vrei sa faci o donatie poti s-o faci si fara sa-ti “PERMITA” Apple intrand pe website-ul Crucii Rosii. Se presupune ca un posesor de device Apple e suficient de inteligent sa faca asta fara sa il “lase” cineva (sau nu?)…

  4. @amfetamin: Doneaza incasarile lor de 30% din sumele taxate de iTunes, iar cand au cerut bani pentru Haiti parca au donat suplimentar cateva milioane de dolari. Ei de obicei colaboreaza cu RED si doneaza acolo.