Apple a castigat procesul cu Samsung multumita unui singur martor

  Dupa cum prea bine stiti deja, ieri compania Apple a castigat un proces intentat companiei Samsung, obtinand 280 de milioane de dolari in urma acestei decizii. Pentru a convinge juriul procesului, cei de la Apple au adus o serie de martori care sa ii sustina cauza, iar unul dintre ei a reusit ofere indeajuns de multe argumente valide pentru a le da acestora de inteles ca pretentiile companiei americane sunt justificate. Julie L. Davis este numele acestui martor si vorbim despre un contabil certificat care a reusit sa explice in mod clar si cu argumente solide de ce trebuie sa primeasca Apple despagubirile pe care le cere, afirmatiile sale ramanand constante si coerente in cursul examinarii facute de catre ambele parti.

Apple used the same lead lawyers, arguments, and witnesses for this trial as it did last year, with the exception of a new damages expert to replace a witness who died. Jurors said after the verdict that the new expert, Julie L. Davis, a Chicago-based certified public accountant, provided clear evidence they could use to arrive at their damages sum and was unflappable on the stand. “Ms. Davis was on it,” jury forewoman Colleen Allen, a former U.S. military medic who served a tour in Afghanistan and now runs a mobile blood-collecting business, said in an interview. Davis was a “superstar witness” who remained steady “even when she was cross-examined,” Allen said.

  Desi compania Apple l-a chemat inclusiv pe SVP-ul Phil Schiller pentru a ii sustine cauza in fata avocatilor, juratii s-au lasat convinsi doar de catre o persoana care a parut ca stapaneste foarte bine problema si stie exact despre ce vorbeste, fiind constanta in declaratii, indiferent de unde veneau intrebarile. In baza unor oameni precum acestia, compania Apple a reusit sa obtina aproape ceea ce si-a dorit de la procesul intentat companiei Samsung, iar acest lucru o va ajuta sa demonstreze altor companii ca incalcarea brevetelor de inventie nu trece nepedepsita.

7 COMENTARII

  1. Probabil Obama va anula decizia, asa cum a anulat-o pe cea data impotriva Apple cand a incalcat brevetele celor de la Samsung. NOT.