BLACK FRIDAY 2013: Clickshop.ro anunta reduceri de pana la 6000 RON pentru 75% dintre produsele sale

  Cu ocazia BLACK FRIDAY 2013Clickshop.ro, magazinul online detinut de catre compania Romtelecon, anunta astazi organizarea de reduceri de pana la 6000 RON pentru 75% dintre produsele sale. Magazinul ofera o serie de reduceri substantiale pentru ziua de astazi, insa cel putin la fel de multe vor fi disponibile inclusiv in cursul weekend-ului viitor, asa ca fie alegeti sa achizitionati astazi ceea ce va intereseaza, fie asteptati pana weekend-ul viitor pentru a cumpara produsele dorite. In aceasta pagina aveti listate produsele Apple disponibile la pret promotional, inclusiv de la Clickshop.ro, iar in aceasta pagina aveti oferta BLACK FRIDAY 2013 pentru astazi a magazinului.

Săptămâna Black Friday pe Clickshop.ro

Din 22 noiembrie 2013, Clickshop.ro începe o săptămâna de super-discount-uri cu reduceri de până la 6.000 lei pentru 75% dintre produsele sale. Clickshop continuă să fie alături de clienții săi și în week-end-ul Black Friday, între 29 noiembrie și 1 decembrie, cu reduceri semnificative pentru o gamă și mai largă de produse.

Clienții pot obține reduceri de până la 6.000 lei pentru produse disponibile în categorii precum televizoare, laptop-uri, tablete, smartphones, aparatură casnică de mici și mari dimensiuni, precum și din categorii ca “home & deco” și “garden”. Astfel, peste 75% dintre produsele disponibile în mall-ul online al Romtelecom vor avea prețuri reduse semnificativ începând din 22 noiembrie și chiar mai multe produse se vor ieftini în week-end-ul Black Friday (29 noiembrie – 1 decembrie).

“Ne-am dorit pentru clienții noștri o perioadă mai lungă în care să poată beneficia de reduceri atrăgătoare, prin urmare ne-am decis să organizăm săptămâna Black Friday.  Clickshop are deja prețuri atrăgătoare, dar în timpul acestor 7 zile clienții pot economisi și mai mult atunci când își achiziționează gadget-urile favorite de la Clickshop.ro”, a declarat Alina Cazacu, Manager Activități Non Core Romtelecom & Cosmote România.

Oferta specială Black Friday este disponibilă prin comandă, în limita stocului disponibil, atât pe www.clickshop.ro și pe website-ul mobil m.clickshop.ro, cât și prin apel telefonic la 021 9262 (apel cu tarif normal, suport dedicat non-stop).