CCSettings va face in sfarsit util Control Center-ul din iOS 7 (Video)

  Control Center-ul din iOS 7 este un sistem util pana la un anumit punct, Apple implementand o serie limitata de functii care ne ajuta pana in momentul in care trebuie sa ne plimbam din nou prin aplicatia Settings pentru a modifica setarile de care avem nevoie. Chiar daca Apple ne ofera ceva semi-util, jailbreak-ul avea sa rezolve intr-un final problema, iar lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 7 ne va aduce tweak-ul CCSettings, unul care ne va permite sa implementam cateva functii utile in Control Center. Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai sus, CCSettings va implementa in Control Center toggle-uri pentru dezactivarea GPS-ului, dezactivarea conexiunii de date, pentru dezactivarea vibratiilor si nu numai, Apple evitand sa ofere asemenea optiuni pana acum.

  Ca sa fiu sincer, inca de la prima interactiune cu acest Control Center mi-am dorit un CCSettings si mi-am dat seama ca el va veni la un moment dat, dar ca voi avea de asteptat destul de mult pentru acest lucru. V-am spus ieri cand ar trebui sa asteptati solutia de untethered jailbreak pentru iOS 7.1 si va spun ca acest tweak face asteptarea mult mai grea pentru mine, deoarece CCSettings va fi primul tweak pe care il voi cumpara dupa efectuarea jailbreak-ului. Desigur ca acest CCSettings ar putea fi doar unul dintre tweak-urile care va oferi o asemenea functionalitate pentru iOS 7, insa ramane sa vedem ce au dezvoltatorii pregatit pentru noi.

27 COMENTARII

  1. Chiar dobitocii astia de la Apple nu au putut sa-si dea seama ca de asta avem nevoie????chiar e posibil sa facă o treaba doar pe jumătate????
    Da de înțeles ca nu vrea sa le ia pâinea de la gura:)))

  2. Singura funcție pe care aș vrea-o în Control Center ar fi activarea și dezactivarea traficului de date. În schimb, sunt alte aspecte care mă deranjează pe mine.

  3. o gramada de lume se plange pe baza cc-ului (din Ro)…ca nu are functia de dezactivare a traficului de date …pentru ce …sa il dezactivezi , un iphone fara internet nu prea mai este asa smartphone , atata timp cat ai un abonament care iti da 100 de mb trafic pe luna ai nevoie ..dar totusi daca ai banii necesari sa iti cumperi un iphone ai banii si pentru un abonament care sa iti dea minim un gb de net ca sa poti sa utilizezi fara grija ca te bate mama ca ai facut cost suplimentar …asta doar daca nu mai ai rate la 3gs ..si daca se refera lumea la altceva fata de costul suplimentar …esti atat de lenes in cat sa faci swipe – setings si sa dezactivezi traficul de net…? Nu o sa fac niciodata un jalbreak la un iphone …imi place asa cum este el facut …pentru asta l-am achizitionat ..daca ai nevoie de costumizare …samsung sau altceva care ruleaza android

  4. @red: customizare se cheama
    posibilitatea de a avea cat mai la indemana anumite setari nu ma fac lenes…ca idee, fac jailbreak pt ca apple ne ofera un produs(teoretic)premium cu o interfata mediocra..

  5. Apple ofera un produs cu o interfata mediocra. OMG. Tu cumperi iphone doar ca sa se vada maru? Apple ofera un produs cu look premium si interfata superba, d-asta au si succes-ul asta, pe design sunt cei mai tari, indubitabil.

  6. Red@ 100% ai dreptate, am vazut o gramada care au iPhone dar nu au nici macar 0.89 eurocenti sa cumpere o aplicatie .
    Cica de ce sa nu poata sa ia gratis daca se poate, de net pe mobil ce sa m ai vorbesc cauta retelele de wifi gratis .Tipic romanesc.

  7. @daniel : da pt conservarea bateriei .. Dar totusi acest lucru il poti face din setari , iar ca interfata mediocra … Din punctul meu de vedere este ok , ma multumeste dar fiecare decide cat de mult i place , i este utila sau nu

  8. @Gica@Mervey : Apple ofera un produs premium cu un soft si o interfata bine gandita (nu mediocra) lucrurile astea fac ca Iphoneul sa fie un smartphone usor de utilizat la indemana oricui fata de android care este mult mai complex si greoi de utilizat iar interfata asta “mediocra” ofera acces rapid si usor ..si nu cumpar un produs Apple doar ca sa se vada marul , cumpar un produs Apple pentru ca :- android dezamageste – apple ofera o conectivitate intre terminale mult mai placuta – un soft bine integrat cu telefonul (fata de andorid care este gen soft “vrac” si nu se imbina perfect cu telefoanele) -design elegant ..dar nu vreau sa intru in polemica ..este o parerea aparte , proprie, fiecare alege ce i se potriveste..

  9. @red, cei care cred ca pui problema gresit sunt foaaarte multi. Renunta la atitudinea asta de atotstiutor; invata sa respecti parerea celorlalți, nu mai zic sa incerci s-o intelegi.
    Am observat ca “se poarta” foarte mult discriminarea asta pe baza financiară: esti sarac nu ai ce cauta in clubul select al posesorilor de iPhone . Ei bine sunt destui cu bani care si-l cumpara si habar nu au “cu ce se mănâncă”. Din aceeasi categorie sunt si cei care nu fac jailbreak doar pentru ca nu stiu sa-l faca, nu stiu ce implica, ce inseamna, ce poate face idevice-ul ala dupa jb.
    Am aratat cateva tweak-uri unor persoane care isi cumpara iPhone de fiecare data cand un model nou este lansat. Au fost fascinati si eu mut de uimire ca pot fi atat de pe langa subiect.
    @Red o intrebare as avea: tu nu faci jb pentru ca-l preferi “original”, asa-i?

  10. @red, dezactivarea traficului de date nu este ceva ce fac numai “sarantocii din Ro”. Eu am un abonament cu 4GB trafic, pentru care platesc un purcoi de bani, si nu imi ajunge pana la sfarsitul lunii.

  11. Daca nu ai bani nu este o problema sau nu vad sensul sa jicnesti sau sa te crezi mai presus de cineva care nu are ( general vorbind de cei care fac asta ) nu iti permiti nu iti iei iar strict de ce ai zis daca este prea scump il micsorezi si legat de faptul ca nu iti ajung 4 gb , ciudat adica eu am abonament de 5gb si folosesc intens internetul pe telefon ( skype , facetime , imessage samd) si nu reusesc sa consum sa zic 3 gb ….

  12. @cristi , nu fac pe atotstiutorul doar imi spun parerea , da tu intelegi ce vrei si nu fac jb pentru ca sunt multumit de el asa cum este si imi ofera exact ce am nevoie …original?

  13. Acum sa recunoastem si ca jailbreak-ul are si partile lui proaste ,da crash-uri se blocheaza etc sau cel putin asa imi facea mie pe ip 4 cu ios 6 .

  14. Pai in fiecare an Apple ofera cate o functie necesara. Cand vom avea toate functiile pe care ni le dorim vom ajunge la ios 10….

  15. @ehehei nu am jicnit pe nimeni este un fapt real ca sunt oameni care nu isi permit , fac rate doar ca sa aiba ce nu pot avea , se ingroapa in rate si cresite , asta este pura prostie , dar omul care nu are si este constient ca nu isi poate permie i altceva

  16. @red eu majoritatea timpului stau cu 3g-ul si traficul de date dezactivat si asta doar pentru a mari durata bateriei! Se aimte o diferenta foarte mare! Nu este vorba de consum de mb!

  17. Prietene “bogat” care ti-ai “permis” iPhone, smekerule, unii mai au nevoie de dezactivarea 3 g-ului pentru ca unii sunt in alte retele, decat Orange sa zicem, si Vodafone de ex. nu are semnal 3 G in tara, sa nu zic provincie ca se supara unii….
    3 G-ul e varza cum iesi din bucale, si consuma cautarea de nu te vezi….Ma mir ca tu nu stii asta, poate ai un iPhone 7 ceva….
    Orice om care are asa ceva stie cat de utila ar fi functia de 3 G on/ off in meniul CC….
    Tu poate nu vorbesti la telefon…Noi astia saracii, vorbim pe rupte la el si daca mai iti ia si mizeria aia de 3 G din baterie, preferam sa il inchidem….Nu de alta da poate unii din noi avem un computer sub ochi oricand si decat sa ma chioresc la ecranul ala mic mai bine ma uit de pe laptop sau PC, sau tableta, etc…AStia saracii au mai multe device-uri…nu trag de un telefon…

  18. […]   CCSettings este un tweak despre care v-am vorbit cu cateva luni de zile in urma, cand va spuneam ca el va aduce o serie noua de toggle-uri pentru Control Center-ul iOS 7. Tweak-ul este lansat in ziua in care prima versiune beta a FlipControlCenter si-a facut aparitia in Cydia, iar el promite sa ne ofere o functionalitate identica. Practic in cazul ambelor tweak-uri vorbim despre implementarea unor noi toggle-uri in Control Center care ne permit sa controlam noi functii ale iOS 7, totul foarte simplu si usor. […]