OpenSn0w promite sa faca tethered jailbreak pentru iOS 7, ramane in mare parte inutil

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca un dezvoltator a reusit sa instaleze Cydia in iOS 7, insa atunci vorbeam despre o instalare facuta folosind Xcode si despre faptul ca aplicatia nu putea fi utilizata in vreun fel util de catre noi. Ei bine, de atunci lucrurile s-au complicat putin si OpenSn0w a fost dezvoltat, aceasta fiind o solutie de tethered jailbreak pentru iPhone 4 care ruleaza iOS 7, ea permitand instalarea Cydia dupa modificarea aplicatiei, insa aplicand aceasta procedura nu veti avea vreo realizare notabila.

  Dezvoltatorul care a instalat aplicatia in iOS 7 sustine ca tweak-urile disponibile in Cydia sunt inutile in momentul de fata, ele trebuind actualizate pentru a fi compatibile cu noua versiune a sistemului de operare. In lipsa acestor actualizari veti reusi doar sa generati respring-uri, crash-uri si resetari ale terminalelor voastre, asa ca este recomandabil sa evitati efectuarea unui tethered jailbreak pe iPhone 4 sau instalarea Cydia. Partea problematica este ca OpenSn0w nu poate fi utilizat ca un program ormal, insa prin intermediul Github puteti afla cum sa il rulati pe terminalul vostru daca aveti cunostintele necesare.

  Totul functioneaza doar pe iPhone 4, acesta fiind singurul terminal ce poate fi, deocamdata, exploatat in iOS 7. Daca sunteti interesati sa aflati cand va fi lansata o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1, va recomand sa cititi acest articol.

4 COMENTARII

  1. cu ajutorul aplicatiei GeekSn0w sau Ragemasta, rezolvi totul mult mai repede, chiar pe Windows.
    Tweakuri compatbile:KillBackground, HiddenSettings, Iphone4Parallax, iconclasicism, si inca 4-5 ce le gasesti pe repoul lui ragemasta. deci este util partial

  2. salut

    vreau sa stiu si eu daca pot sa rezolv cumva problema cu icloud account pt ca am luat un telefon cu problema asta si am zis ca o rezolv singur dar nu a fost asa si vreau sa stiu daca pot sa fac ceva sau astept pana iese j.b. pt ios 7?