UPDATE x8 – BLACK FRIDAY 2013: Reducerile continua pe 29 noiembrie la majoritatea magazinelor online

[table id=14 /]

UPDATE 1: eMAG a anuntat prima runda de reduceri pe care le gasiti in aceasta pagina.

UPDATE 2: KOYOS.ro are iPhone 5S disponibil la pret mai mic decat in Apple Store si o gama variata de alte promotii.

UPDATE 3: Clickshop.ro anunta o gama variata de promotii pentru vizitatorii sai.

UPDATE 4: F64.ro intra in hora reducerilor, oferind promotii interesante pentru toti cei interesati!

UPDATE 5: eMAG.ro a anuntat lista sa de promotii, disponibila in aceasta pagina.

UPDATE 6: eMAG.ro ofera un card cadou, pentru orice produs achizitionat, care reprezinta 10% din valoarea oricarui produs comandat! Mai multe detalii aveti aici.

UPDATE 7: Aici aveti disponibile reducerile pentru ziua de sambata.

UPDATE 8: In aceasta pagina gasiti tableta iPad Mini cu Ecran Retina disponibila la pret redus.

  Vinerea trecuta in Romania a fost organizat un early BLACK FRIDAY 2013, multe magazine online oferind diverse produse la pret redus in cadrul acestei promotii. In mod normal BLACK FRIDAY 2013 ar fi trebuit sa aiba loc vinerea aceasta si cei care au participat la runda de vineri vor participa si la runda de saptamana aceasta, asa ca magazinele din tabelul de mai jos vor avea oferte speciale pentru ziua de vineri, iar daca sunteti interesati de ele, ar fi bine sa le urmariti. Pana atunci, cei de la eMAG ruleaza in continuare promotii pe care le gasiti in aceasta pagina.

  Desigur ca aici veti avea cele mai bune oferte pentru produsele Apple is nu numai, cei de la eMAG avand o promotie grozava la tablete iPad Mini, terminale iPhone 5C si Mac-uri. Pentru vinerea aceasta ma astept la reduceri cel putin la fel de bune si va recomand sa vizitati iDevice.ro pentru a afla tot ce puteti cumpara la pret redus cu ocazia BLACK FRIDAY 2013. Nu uitati ca aplicatia iDevice.ro va tine mereu conectati la noutatile publicate aici si prin intermediul ei puteti afla rapid cand se da startul promotiilor.

[table id=15 /]