Un nou incarcator contrafacut pentru iPhone sta la baza unui deces din Thailanda

  Dupa cum prea bine stiti deja, incarcatoarele contrafacute pentru iPhone-uri pot fi extrem de periculoase, ele stand la baza a doua decese care au avut loc in Asia, iar astazi vorbim despre un al treilea. Thailanda este tara in care a fost inregistrat acest deces, iar conform informatiilor aparute in presa locala, la baza problemei a stat incarcatorul din imaginea de mai sus, el nefiind fabricat de catre compania Apple. Practic, un iPhone 4S a fost pus la incarcat folosind incarcatorul din imaginea de mai sus, iar barbatul care il tinea in mana in timpul incarcarii a fost gasit decedat si intins pe podea, tinand strans terminalul in mana si avand urme de arsuri pe mana si piept, electrocutarea fiind cauza prezumata a mortii.

A 28-year-old Thai man was found clutching an iPhone 4S that had been scorched. The man from Chanthaburi province was discovered lying face down clutching a black 4S which was plugged into the wall through a charger. The man reportedly had scorch marks on his chest and left hand, which was also burned onto the device.

  Din pacate cazurile de acest gen nu inceteaza deoarece utilizatorii prefera sa utilizeze in continuare incarcatoare contrafacute si ieftine, care sunt extrem de periculoase. Desi compania Apple le ofera posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a schimba un incarcator contrafacut cu unul original la un pret modic, multi oameni evita sa faca aceasta schimbarei si ar putea face o greseala foarte mare care i-ar putea costa viata.