BLACK FRIDAY 2013: Apple lanseaza ofertele pentru toate produsele sale

  V-am spus dimineata ca Apple urmeaza sa isi schimbe strategia de promotii pentru BLACK FRIDAY 2013 si nu va mai oferi reduceri in bani pentru produsele din magazinele sale, ci va oferi gift card-uri utilizabile doar in Apple Store-uri. Ei bine, ce era un zvon dimineata s-a transformat in realitate dupa-amiaza, compania publicand ofertele BLACK FRIDAY 2013 in magazinele sale online din Australia, Noua Zeelanda si alte parti din Asia, iar vestile nu sunt bune pentru cei care sperau sa cumpere ceva cu bani mai putini.

  Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, Apple ofera gift card-uri pentru Apple Store in cazul achizirionarii produselor sale, deci utilizatorii vor fi nevoiti sa plateasca pretul intreg al oricarui produs, urmand ca apoi sa beneficieze de reducere la achizitionarea altui produs. Reducerile se aplica doar in Apple Store-urile companiei Apple si valoarea gift card-urilor este aceeasi in cazul fiecarui model al unui anumit produs, deci nu vorbim despre oferirea unui procent fix pentru fiecare categorie de produse in parte.

1 COMENTARIU

  1. Este un pic frustrant , si nu toate produsele au gift card (de exemplu iPhone), cred ca cel mai bine e pentru cei ce achizitioneaza un iPad si respectiv cu gift card-ul pot lua un smart cover si niste casti eventual