BLACK FRIDAY 2013: eMAG anunta noi reduceri pentru clienti

  Desi vinerea trecuta BLACK FRIDAY 2013 a adus peste 250.000 de produse la PRET REDUS in magazinul online eMAG, pe 29 noimebrie retailerul nu va uita de clientii sai. Desi nu vorbim despre o sesiune de reduceri la fel de mare, in sesiunea BLACK FRIDAY 2013 din 29 noiembrie cei de la eMAG vor oferi 10% reducere pentru comenzile inregistrate in magazinul sau, reducerea fiind oferit sub forma unor carduri cadou, iar fiecare colet cu produse va fi livrat impreuna cu un steag al Romaniei. Promotia face parte din campania Promotii nationale derulata de catre eMAG saptamana aceasta, iar in aceasta pagina gasiti promotiile de astazi.

BLACK FRIDAY: EMAG, cel mai mare retailer online din România, organizează, în perioada 29 noiembrie – 1 Decembrie,  o nouă etapă a campaniei Promoții Naționale, cu ocazia Zilei Naționale a românilor de pretutindeni. În această perioadă, clienții vor primi înapoi 10% din valoarea comenzilor, pe carduri cadou. În plus, fiecare colet va fi livrat împreună cu un steag al României. „Vrem să facem în acest weekend, pentru orice comandă, un cadou simbolic și deosebit clienților noștri  – steagul României.  Prin campania Promoții Naționale ne dorim ca tricolorul să ajungă în casele cât mai multor români, pentru că știm cât de important este drapelul în diverse evenimente, de la cele sportive până la cele care marchează sărbători importante pe parcursul unui an”, declară Iulian Stanciu, director general eMAG. 

Campania care începe vineri face parte din seria Promoții Naționale, derulată în această săptămână la eMAG. Toate produsele livrate în această perioadă, indiferent de valoarea comenzilor, sunt livrate gratuit clienților, în orice colț al țării.