Geeksn0w – tethered jailbreak pentru iOS 7 (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uLjLQqmllDQ&w=580&h=370]

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma v-am spus ca Geeksn0w este proiectul dezvoltarii unei solutii de tethered jailbreak pentru iOS 7, el permitand posesorilor de terminale iPhone 4 sa exploateze terminalele pe noua versiune a sistemului de operare. Daca atunci totul era doar in stadiul de dezvoltare si necesita multa munca pentru a ajunge in mainile noastre, ei bine iata ca acum aplicatia Geeksn0w pentru jailbreak este disponibila si poate fi utilizata pentru a face tethered jailbreak pe iOS 7 din sistemul de operare Windows sau Mac OS X.

  Clipurile video din acest articol va vor explica procedura de efectuare a jailbreak-ului, insa eu nu o voi face, deoarece deocamdata nu aveti nevoie de asa ceva. Din pacate jailbreak-ul pentru iOS 7 nu este absolut deloc folositor pentru utilizatorul obisnuit, deoarece Cydia nu are tweak-uri care sa functioneze 100% corect cu noua versiune a sistemului de operare, asa ca intreaga procedura complicata s-ar putea dovedi a fi doar o pierdere de timp daca va asteptati sa aveti totul functional dupa jailbreak.

  Daca totusi va faceti curaj si urmati procedura, atunci Geeksn0w poate fi descarcat de aici pentru Windows si de aici pentru Mac, sau executabil terminal aici, in aceasta pagina aveti toate versiunile iOS 7 disponibile pentru download, iar introducerea iDevice-ului in DFU Mode nu este o procedura chiar atat de complexa. Geeksn0w poate face tethered jailbreak doar pentru iOS 7.0.1, iOS 7.0.2, iOS 7.0.3 si iOS 7.0.4.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vWyaYPsP7a8&w=580&h=370]

20 COMENTARII

  1. @valentin, mergi la cersit!
    Ma bucur pt acest pas ,cum spune si za1, nu este ceva necesar ,aplicatii actualizare nu.. sa speram ca vine moșu cu un jb ios7

  2. ERA jailbreak-ului s-a stins ,( parerea mea) bv italianule ptr acest jailbreak , pacat ca va fi de munca cu actualizatul tweak-urilor, bla bla bla pana la un unthrtread va fi mult de munca .

  3. Am facut eu jailbreak cu aceasta metoda pe i4 si merge perfect numai ca nu stiu cum sa imi iau aplicatii gratuite imi puteti da un sfat cum as putea?!

  4. eu am facut jailbreak-ul acesta pe 7.0.2 sincer nici o diferenta. foarte simplu de facut jb. si chiar daca e tethered e f usor de facut si boot-area … fata de celelalte de la redsnow…geeksnow e mult mai simplu, dar nu ma ajuta cu nimic jb…nu merge nici un tweak de pe cydia . le instalez dar nimic mai mult nu apare nu executa nimic… deci decat un jb tethered si fara tweaks … degeaba… astept sa vad daca a gasit cineva vreun app sau tema . tweak pe cydia sau ma apuc sa fac restore.
    good luck 2 u all!