Pentru prima oara in anul 2013,valoarea capitalizarii bursiere a companiei Apple depaseste suma de 500 de miliarde de dolari

  Va spuneam saptamana trecuta ca actiunile Apple au atins cea mai mare valoare pe bursa americana, iar la incheierea zilei bursiere valoarea capitalizarii companiei Apple a depasit suma de 500 de miliarde de dolari. Aceasta este prima oara cand valoarea capitalizarii bursiere a companiei Apple trece de cifra de 500 de miliarde de dolari in cursul anului 2013, o valoare similara fiind atinsa doar in mijlocul anului 2012. Atunci analistii americani sustineau ca valoarea capitalizarii bursiere a celor de la Apple va depasi 1000 de miliarde de dolari pana la sfarsitul anului, insa iata ca un an si jumatate mai tarziu ajungem in exact acelasi punct precum atunci, fara sa vedem modificari substantiale.

  Evolutia companiei Apple pe bursa americana a fost fluctuanta in cursul anului 2013 si probabil nu va fi cu mult diferita in cursul anului viitor, insa deocamdata totul pare sa mearga pe un trend ascendent.