Cea mai recenta versiune a WhatsApp Messenger nu functioneaza cu anumite iPhone-uri

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca un update este disponibil pentru aplicatia WhatsApp Messenger dedicata iDevice-urilor noastre, insa ceea ce am aflat abia in cursul noptii este ca anumite iPhone-uri nu o pot rula. Conform dezvoltatorilor celebrei aplicatii de mesagerie, versiunea 2.11.6 a titlului contine un bug care nu permite rularea sa pe dispozitivele care ruleaza iOS 4 si iOS 5. Un update a fost trimis la Apple pentru a rezolva problema, iar daca inca rulati aceste versiuni ale iOS, ar fi bine sa nu faceti inca update.

  Numarul de utilizatori ai iOS 4 si iOS 5 este foarte mic si e surprinzator ca WhatsApp Messenger inca poate rula pe aceste versiuni ale sistemului de operare, asa ca efortul de a face aplicatia compatibila cu un numar foarte mic de utilizatori trebuie laudat.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb


1 COMENTARIU