Iata povestea unui “om al strazii” care a invatat programare si si-a lansat propria aplicatie in App Store (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vJ2INl29sfc&w=580&h=370]

  SUA este prezentata ca o tara in care “imposibilul este posibil”, iar povestea unui cetatean american demonstreaza ca perseverenta si dorinta de a avea succes te pot ajuta sa iti reconstruiesti viata. Povestea este aceasta: un barbat american si-a pierdut slujba si casa, a trait aproape 2 ani de zile pe strazile unui oras american pana in momentul in care un dezvoltator de aplicatii i-a intins o mana de ajutor. Dezvoltatorul l-a pus sa faca o alegere: ia 100$ si isi continua viata in strada sau accepta sa fie invatat sa programeze aplicatii, iar alegerea cu siguranta ati ghicit-o.

As you may notice it says this app is “by Patrick McConlogue”, this is in error. While I have been working with Leo, he has written every line of code for this app. I have been working with Apple Support to change this but for legal reasons it currently has to be my name until we get some paperwork processed. Trees for Cars is a mobile carpooling app that connects drivers and riders. Every car on the road contributes to pollution by emitting CO2. By using Trees for Cars to find rides in your area, you’ll be helping the environment because more carpooling means fewer cars on the road. 

  Dupa un proces de invatare nu foarte lung, barbatul american a inceput, cu ajutorul dezvoltatorului, sa-si creeze prima aplicatie pentru iOS, Trees for Cars fiind numele sau. Aplicatia este una de carpooling, ea oferind utilizatorilor posibilitatea de a descoperi persoane care circula pe aceleasi trasee cu ei si de a imparti aceeasi masina pentru a ajunge unde au nevoie, ideea fiind de a reduce emisiile de dioxid de carbon si de consumul de combustibil. Vazand povestea barbatului, multe persoane au facut donatii pentru ajutarea sa si aceasta este o dovada a faptului ca atunci cand iti doresti cu adevarat, poti depasi orice situatie, indiferent cat de grea ar fi ea.

Pretul initial:
Numele:
Trees for Cars

0.89

s





Developer: Patrick McConlogue
Universala
Categoria: Travel


Descriere: ** APP BY LEO GRAND ** As you may notice it says this app is “by Patrick McConlogue”, this is in error. While I have been working with Leo, he has written every line of code for this app. I have been worki…


Dimensiunea aplicatiei este: 33.4 Mb


7 COMENTARII

  1. @Zaone: „Aplicatia este una de carpooling”?! Mai bine facem eforturi să ne exprimăm în limba română, ‘că avem alternative: „ia-mă nene”, „autostop”, „la ocazie” etc. Sper să n-o resimți ca pe un afront…

  2. O sa-i spun “ia-ma nene” cand voi fi atat de beat incat sa nu-mi vina alternative. Pe de alta parte, autostop e o chestie cu totul diferita, la ocazie la fel. Carpooling-ul e facut de oameni care nu stau pe marginea drumului cu degetele ridicate, e facut de oameni care se inteleg inainte unde merg, ce fac, impart costuri, conduc masinile cu randul, bla bla.
    Ceea ce descrii tu se numeste Hitchhiking.

  3. Zaone are dreptate. Americanii mai au si carpool lane. Adica o banda speciala pentru cei care au cel putin un pasager 🙂 Carpool lane exista din anii ’90, sau dupa unele surse din anii’70 in California. Noi inca turnam asfalt si ‘plombam’ gropi 🙁

  4. Asa sunt unii romanasi, vor sa se dea mai destepti decat par , dar de fapt nu sunt ceea ce par. Peste noapte, toata lume stie, cunoaste, dar cand e pusa in față , se blocheaza. De aia ne si merge bine in Romania. Tot ce ne intereseaza este ce face zi ce zice ” vecinu” , niciodata de oala lor. Scuzati-mi mesajul , dar aproape peste tot pe internet intervin asa zisii experti in scriere sau limba romana.

  5. In adancul sufletului mai tot romanul isi doreste sa se fi nascut intr-o tara unde se vorbeste engleza. Hai sa fim realisti, sunt cazuri in care e musai sa adopti un cuvant dintr-o limba straina care descrie un concept nou pentru romani, si care nu are inca un echivalent in limba romana. Desigur ca amputea aplica metoda furculision/lingurision, insa am cadea in penibil. E bine cateodata sa imprumuti un neologism dintr-o alta limba, ajuta mult la intinerirea limbii romane => modernizarea ei.

  6. la ce ajuta mircea ?
    daca nu stim sa ne exprimam in limba romana ….cati oare stim engleza ? Este o limba mai usoara dar in cazul de fata folosesti un 99% cuvinte in limba romana si 1% in alta limba..unde vezi tu corectitudinea sau intinerirea limbii romane?

    Nu corectez pe nimeni dar ceea ce spui tu este departe de adevar , intinerirea limbii este cu totul diferita de spusele tale