Iata tot ce aduce nou iOS 7.1 beta 2 – articol actualizat constant x10

  iOS 7.1 beta 2 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare aducand cateva noutati pentru dezvoltatorii de aplicatii, dar si pentru cei care au avut ocazia de a instala aceasta versiune a iOS. Update-ul este disponibil inclusiv prin sistemul OTA Update pentru cei care au instalat iOS 7.1 beta 1, restul utilizatorilor fiind nevoiti sa aiba UDID-ul terminalului inregistrat in contul unui dezvoltator pentru a putea instala aceasta versiune a sistemului de operare.

UPDATE: Apple blocheaza posibilitatea de a activa un iPhone fara a avea un UDID inregistrat!

1. Apple afiseaza in pagina principala a aplicatiei Settings meniul de setari pentru Touch ID.

2. Animatiile sunt rulate mult mai rapid decat in prima versiune beta.

3. Control Center are implementata o noua animatie pentru deschidere.

4. Aplicatia Calendar are un design usor modificat si o noua functie de listare a intrarilor.

5. A fost implementat un sistem care evidentiaza apasarile facutr in meniurile aplicatiilor.

6. Safari are o noua bara de stare mult mai subtire.

7. Optiunea de a activa tastatuta de culoare inchisa a fost eliminata.

8. Un nou wallpaper pentru iPad sunt disponibile pentru aplicare.

9. Au fost rezolvate problemele care impiedicau alegerea oricarui ton de apel disponibil nativ in terminal.

10. Apple implementeaza posibilitatea de a evidentia permanent butoanele prin meniul Settings>General>Accessibility.

49 COMENTARII

  1. Zaone crezi ca vor include in versiunea finala optiunea de a activa tastatuta de culoare inchisa ce a fost eliminata in acest beta?

  2. A mers activarea dupa OTA pentru cei care nu au Apple ID-ul inscris intr-un cont de developer? Eu am primit eroare la activare.

  3. @VictorDulu
    La mine nu e vorba de aplicatii cand fac jailbreak.. Eu cumpar aplicatiile din appstore. Cand fac jailbreak e pentru teme, winterboard si tweak-uri care iOS 7 nu le are.

  4. Si cand naiba au de gand sa rezolve problema blocarii touch-ului? Iphone 4s, ios 7 macar o data la 2 zile si se blocheaza touch-ul. Isi revine doar prin restart. Este nasol… si rusinos.

  5. Scuze pt Off-topic
    Ați observat ca merge iTunes Radio fără sa mai schimbi ID in Apple Store USA ??? La mine merge, poate sa confirme si altcineva ???

  6. @ zaone: La punctul 10 ai scris ca Apple implementeaza posibilitatea de a evidentia permanent butoanele prin meniul Settings>General>Accessibility.
    Asta se refera la acel contur ce defineste butonul (Am vazut in GIF-ul de mai sus la calendar spre exeplu)? Avem toggle on/off pentru chestia asta? sau la ce te referi ca putem evidentia butoanele ca nu am inteles 😛 Multumesc anticipat

  7. Am observat ca odata cu Update-ul la ios 7 telefonul sună mult mai incet . Din punct de vedere al sunetului ios 6 statea clar mult mai bine .. A mai observat cineva asta ?

  8. Am incercat si marimba si xilofon si tot ce ține de cele clasice … Diferenta fata de un iphone 5 cu ios 6 este evidenta … Sper ca apple sa faca ceva si in acest sens …

  9. @Burcea Marian
    Am avut si eu problema asta, culmea cand am instalat IOS 7 GM de pe site-ul Apple (inainte am avut toate versiunile beta, fara probleme la sunet). Nu am reusit sa o rezolv decat cu un restore + set up as new device. Spor!

  10. Din ce vad sunt inca 2 bug’uri, intr-adevar minore dar nimeni nu le transmite celor de la apple(cum se poate face asta?)

    -ipad dati dublu click pe “brightness&wallpapers” rezulta intr-un fel de crash
    -daca intrati intr-un folder de DOAR 1 pagina si dati sa stergeti o aplicatia..deja apar doua pagini (in cea dea a 2-a neffind nicio aplicatie)

  11. @Zaone, pot reclama cumva la Apple probleme de funcionare la iOS 7? Ma refer la bug-ul cu incarcarea: nici nu stiu cand telefonul meu e complet incarcat ca fulgerul ala sta mereu asa, indiferent de procentul bateriei. Si inca un bug ar fi cand rotesc telefonul sa scriu un mesaj am lag. Dar numai cand tastatura e pe ecran, in rest nu. Si face asa la toate aplicatiile. :@. Pot trimite chestuule astea cumva la ei?

  12. Ar trebui transmis zaone si bug-ul cu volumul .. Este mult inferior ios6 din punct de vedere al soneriei si al mesajelor 🙁

  13. @Serban al doilea nu este un bug apar doua ca sa iti poti muta aplicatia intr-o alta pagina a folderului probabil nu ai observat deoarece la ios 6 nu aveam posibilitatea sa avem mai multe pagini intr-un folder asa si in ecranul principal mai apare o pagina goala cand doresti sa stergi/muti o aplicatie

  14. Am nevoie de putin ajutor. mai pot instala ios 7.1 beta 1? daca da, voi putea folosi terminalul cu gevey? multumesc anticipat

  15. @renato beta1 poti instala insa iphone ul va downloada in mod automat beta 2. Sa ai grija sa nu ii dai install.
    Eu patit asta de 3 ori.

  16. Salut. Am instalat ios 7.1 beta 1 fara probleme. Acum cand am intrat la software update, imi arata ca pot downloada ios 7.1 beta 2. daca fac asta, banuiesc ca dupa instalare imi v-a cere cont de de developer, nu?

  17. Salut!, am un iphone 5 black neverlocked, am cartela nano sim de la orange , dar am prieteni cu iphone 4, 4s si inca am 3gs meu care mereu are semnal full la retea , si 5ul meu are fluctuatii mari!!! La fel si Wi Fi are aceeasi problema, parca nu ar avea putere antena sa capteze semnal wifi, cand toate celelalte telefoane inclusiv cateva telefoane noi si vechi pe android detectau wifi de la distante mari, al meu nu detecta, am eu vreo problema hardware sau software? am mai dat un search pe google dar nu sunt lamurit, pe 5 am 7.0.4, tind sa cred ca isi facea treaba mai bine 3gs pe 6.1.3 WTF???

  18. Ioanin, nu-l induce in eroare, nu e normal sa-l ghidezi sa instaleze iOS 7.1 beta 2 pt ca va ramane blocat la activare….
    Alin, ramai pe iOS 7.0.4, eventual faci un restore pe curat (asta daca ai facut prin OTA update ) si la Itunes setzi ca New Phone. Sper sa te ajute !

  19. Yonyss, am facut tot felul de restoruri, si din iTunes, si din telefon, am schimbat numele, am resetat si reteaua cu modul avion, absolut tot felul de resetari!!! nu stiu ce este OTA update, nu ma bag la beta updates…..am fluctuatii la semnal si la wifi, si e foarte fustrant sa vezi cum un android sau un 3gs gaseste cate 3 , 4 retele de wifi, si eu ca sa prind una trebuia sa ma apropii de sursa cat mai aproape, in Romania ce fel de iphonuri se distribuie? GSM? sau GSM and CMDA, ca al meu pe spate are model A1429, si am vazut ca e GSM and CMDA, poate auziti ceva, ca-mi vine sa-mi iau primu telefon pe android care a aparut si sa renunt la iphone, dezamagit ……:(, in rest telefonul e perfect dpdv estetic si functional 🙁 , nus lamurit deloc cu aceasta problema, pe google mai gasesc aceleasi probleme….

  20. Salut.Am o problema… La iphone4 cand scriu la tastatura pe safari sau google imi apare tastatura si scriu dar uneori doar dupa 1 min imi apare ce scriu de ce? Dak se poate rezolva spunetimi!am ios 7.0.4

  21. Burcea Marian, in general, cand intampini unele probleme, e bine sa-l setezi ca New Phone pt ca exista riscul ca, in cazul unui restore sa se faca backup la unele setari care genereaza problemele….Sper ca am fost inteles…