iOS 7.1 beta 2 NU poate fi activat fara UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS

  iOS 7.1 beta 2 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, iar multi dintre voi probabil asteptau sa poata instala noua versiune a sistemului de operare. Ei bine, am pentru voi cateva vesti proaste, deoarece instalarea iOS 7.1 beta 2 fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator ar fi imposibila. Se pare ca Apple interzice efectuarea acestei proceduri, desi pana in prezent a permis oricui sa testeze versiunile beta ale iOS fara UDID inregistrat, insa lucrurile se schimba.

  Daca veti incerca sa instalati iOS 7.1 beta 2 fara a avea un UDID inregistrat, atunci veti vedea eroarea de mai sus prezenta in incercarea de a va activa terminalele. Avand in vedere ca inclusiv in cazul unui OTA Update sunteti trecuti prin acelasi proces de activare al terminalului, exista posibilitatea ca de la iOS 7.1 beta 1 la iOS 7.1 beta 2 update-ul sa fie imposibil fara UDID inregistrat. Saptamana aceasta un utilizator al iOS 7.1 beta 1 mi-a confirmat ca Apple i-a blocat terminalul pe care rula acea versiune a iOS fara UDID inregistrat, asa ca este bine sa aveti grija.

  Din pacate nu am reusit sa verific personal problema, asa ca puteti incerca sa faceti un restore cu optiunea check for update pentru a vedea daca procesul mai functioneaza. Dupa cum prea bine stiti deja, iDevice.ro inregistreaza UDID-uri pentru abonamentul de acces 2, insa numarul de locuri este extrem de limitat, mai multe detalii fiind disponibile in aceasta pagina.

UPDATE: Daca ati incercati sa faceti update la iOS 7.1 beta 2 si nu ati putut dezactiva terminalul vostru, atunci acest tutorial va ajuta sa faceti downgrade la iOS 7.0.4.