geohot revine pe Twitter, publica inregistrarea unei tentative de a vinde o solutie de jailbreak

  geohot, celebrul hacker american dezvoltator al unor solutii de jailbreak si unlock pentru iDevice-uri, a revenit in mod surprinzator pe reteaua de socializare Twitter in cursul acestei seri, la foarte scurt timp dupa lansarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 7 numita evasi0n7. Revenind, hackerul a publicat o inregistrare cu o discutie pe care a avut-o cu o entitate interesata sa achizitioneze o solutie de jailbreak pentru iOS 7, americanul cerand nu mai putin de 350.000$ pentru vanzarea sa, el avand aproape toate componente necesare pentru a o finaliza.

  Spunand ca vanzarea nu avea cum sa aiba loc si ca intentiona sa lanseze o solutie publica de jailbreak, geohot nu spune totusi adevarul complet, el fiind “invins” de catre Evad3rs care ar fi primit 1 milion de dolari pentru lansarea evasi0n7. Banii ar fi venit de la o companie din China pentru care ar fi inlocuit Cydia cu un App Store plin de aplicatii piratate, suma primita pentru a oferi chinezilor acest software fiind dubla fara de cea oferita in mod normal pentru solutiile de jailbreak.

  Povestea pare desprinsa dintr-un film de la Hollywood, insa Evad3rs par a fi lansat evasi0n7 doar pentru a nu pierde banii promisi de catre chinezi.