FlipControlCenter va aduce o serie de toggle-uri noi pentru Control Center-ul din iOS (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k_NGBDevl3Y&w=580&h=370]

  Va spuneam acum cateva luni de zile ca un tweak numit CCSettings urmeaza sa implementeze in Control Center-ul din iOS o serie de toggle-uri extrem de utile pentrun oi, insa inainte sa se pare ca un tweak numit FlipControlCenter isi va face aparitia. Conceput de catre celebrul dezvoltator de tweak-uri pentru Cydia, Ryan Petrich, FlipControlCenter este prezentat in clipul video de mai sus, impreuna cu o versiune a DisplayRecorder care functioneaza cu iOS 7, iar el ne va aduce o serie de toggle-uri noi pentru Control Center.

  Apple a implementat doar 5 toggle-uri pentru acest sistem, ele sunt utile dar insuficiente, asa ca FlipControlCenter ne va oferi optiuni noi in curand. Din pacate tweak-ul nu pare sa includa si un toggle care permite dezactivarea/activarea conectivitatii 3G, asa ca pentru o asemenea optiune vom avea de asteptat. In momentul in care FlipControlCenter va fi disponibil in Cydia va voi anunta printr-un articol separat.

5 COMENTARII

  1. dupa ce fac jailbreak mergem jailbreakul adica pot folosi tweaksurile dar apoi daca dau un restart la telefon nu m-ai imi apara tweaksurile orice as face (doar daca fac restore la telefon ) a m-ai patit cineva asa !
    ?

  2. […]   FlipControlCenter este un tweak despre care v-am vorbit zilele trecute cand v-am spus ca prin intermediul sau puteti implementa o serie de toggle-uri utile pentru Control Center-ul disponibil in iOS 7. Tweak-ul se afla in momentul de fata in proces de dezvoltare, insa dezvoltatorul sau ne da posibilitatea de a il testa gratuit inaintea lansarii in Cydia, totul cu mentiunea ca s-ar putea sa intampinati probleme de compatibilitate si diverse erori. FlipControlCenter poate fi instalat prin repo-ul : http://rpetri.ch/repo, insa nu functioneaza cu iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina. […]