p0sixspwn jailbreak pe iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 pentru iPhone 5, iPad 4, iPad Mini si iDevice-urile vechi este pregatit pentru lansare

  p0sixspwn jailbreak pe iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 si iOS 6.1.5 a fost lansat saptamana aceasta de catre hackerii iH8sn0w si winocm, insa din pacate software-ul nu functioneaza decat cu iPhone 3GS, iPhone 4 si iPod Touch 4G. Hackerii au promis ca vor lansa pana la sfarsitul anului o versiune a p0sixspwn care va face untethered jailbreak pentru toate iDevice-urile ce ruleaza iOS 6.x, iar acest lucru nu va fi amanat, hackerii afirmand ca saptamana aceasta vor finaliza solutia si o vor lansa.

  Noua versiune a p0sixspwn va permite efectuarea unui jailbreak inclusiv pe iPhone 5, iPad 4, iPad Mini si terminalele lansate inaintea lor, iar cu acest build solutia de jailbreak pentru iOS 6.x va fi completa. Va voi anunta printr-un articol separat in momentul in care noul software va fi disponibil, insa va spun de pe acum sa nu va grabiti in a il utiliza, deoarece build-urile initiale ale unor programe dezvoltate de catre iH8sn0w au probleme mari de functionare.

  Un tutorial de jailbreak cu p0sixspwn a fost publicat aici zilele trecute.